A. Usonienė ir L. Mertinienė: sunkiausia buvo po tėvo mirties

Seserys - kaip visada atviros.

Šįvakar laidoje „VIP“ (TV3) vedėjas Vaidas Baumila kalbina išskirtines viešnias – seseris Audronę Usonienę ir Laimą Mertinienę.

TV3
V. Baumilos pašnekovės prezidento Algirdo Brazausko dukros dvynės A. Usonienė ir L. Mertinienė prieš kelias dienas atšventė savo 55-metį. Jaukiame pokalbyje netruks nei linksmų prisiminimų, nei lengvo liūdesio, prabilus apie gyvenimo išbandymus.

„Mums buvo labai gera augti kartu. Vaikystėje, būdavo, ir pasipešdavome, bet saugumo jausmas kerėdavo: visuomet šalia turi žmogų, kuris mąsto lygiai tai pat, kaip ir tu. O jeigu mus puldavo – mes gindavomės. Fiziniais būdais“, – šįvakar 21.00 val. neslėps dvynės.

„Sunkiausias laikotarpis buvo po tėvo mirties prasidėjus purvo pylimui“, – pripažins Audronė. Moteris tikins, kad ji visada stengėsi būti savimi, o ne Prezidento dukra: „Bet manau, kad to padaryti nepasisekė ir nepasiseks.“

TV3
Laima besišypsodama prasitars: „Vaikams atrodo, kad aš bloga močiutė, per mažai besirūpinanti anūkais.“

Taip pat laidoje – reportažas iš įspūdingų Ernesto Butrimo ir Jurgitos Alsytės vestuvių. Kokio dizainerio suknelę vilkėjo ponia Kristina Brazauskienė?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis