Horoskopas spalio 9-16: laukia nelengva savaitė

Pagrindinis patarimas: saugokime ramybę!

Skaitomiausi straipsniai:
- Kokius megztukus rinksimės šį sezoną
- Tinginių „Napoleonas“
- 3 dažniausios makiažo klaidos, sendinančios veidą + KONKURSAS!
- Mėnulio užtemimas. Santykių tvirtumo išbandymo laikas
- Griauname mitus apie šildomąsias grindis

BENDRA PROGNOZĖ

Viena – dėl vakar įvykusio Mėnulio užtemimo, kurio poveikis truks dar ilgiau nei savaitę. Tuo laiku stigs jėgų, nuotaikos, kai kam net gali kilti depresija. Dauguma prastai jausis, o ypač tie, kas turi problemų dėl širdies ir kraujagyslių susirgimų. Šiuo metu netinka pradėti gydymo, imti sportuoti. Visuomeniniame gyvenime gali pasitaikyti agresyvumo akimirkų.

Dėl nervingos savijautos veiksmai ne visada bus adekvatūs. Galimos apmaudžios klaidos. Patartina šiomis dienomis, kiek įmanoma, laikytis ramiai, apsišarvuoti kantrybe, būti atsargiam už vairo. Tačiau yra ir gerų niuansų: į savaitės pabaigą pavyks išspręsti senus konfliktus, suistaikyti su senais priešais, pagerinti santykius su artimaisiais. O nereikalingi ryšiai baigsis patys savaime.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragius ateinančią savaitę lydės sėkmė. Jūs galėsite pagerinti savo finansinę padėtį, imtis naujų komercinių projektų, kurie ateityje ne tik duos gražaus pelno, bet ir palankiai atsilieps jūsų reputacijai. Tie, kurie dirba valstybinėje įstaigoje, gali tikėtis didesnio atlyginimo. Sėkminga diena - penktadienis.

Vandeniams astrologas pataria neskubėti investuoti pinigų - verčiau palaukite, kadangi finansų sferoje galima netikėta įvykių raida ne jūsų naudai. Kad ir kaip klostytųsi įvykiai, pasistenkite nepriimti skubotų sprendimų, kurie tik sukomplikuotų ir šiaip jau sudėtingą situaciją. Palankios dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Žuvys turi saugotis slaptų nedraugų intrigų. Ypač būkite apdairūs, kai netikėtų viliojančių pasiūlymų pateikia mažai pažįstami žmonės. O jeigu jūs vis dėlto nuspręsite juos priimti, tai žinokite, kad dėl šio žingsnio gali kilti nesusipratimų ar nesutarimų su partneriais ir net problemų su artimais žmonėmis. Palanki diena - sekmadienis.

Avinams žvaigždės prognozuoja nepaprastą sėkmę verslo srityje. Ateinančią savaitę galėsite lengvai sudaryti naudingą sandorį arba užsidirbti daug pinigų. Taip pat drąsiai galite pirkti nekilnojamąjį turtą arba investuoti lėšas - tai nepakirs jūsų materialinės gerovės. Sėkmingos dienos - antradienis ir sekmadienis.

Jaučiams ateinanti savaitė žada įdomių įvykių, bet jie visi bus susiję su asmeniniu gyvenimu. Čia pirmiausia turimi omenyje stipriosios lyties atstovai. Galimas dalykas, kad jums pavyks įgyvendinti slapčiausius sumanymus, ir moteris, į kurią jau seniai nukreipti visi jūsų žvilgsniai, pagaliau atsakys jums tuo pačiu. Palankios dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Dvyniai susidurs su nedidelėmis tiek verslo, tiek asmeninio gyvenimo problemomis. Astrologas įspėja, kad partneriai gali jus apgauti, todėl pataria iš anksto imtis atsargumo priemonių. Netikėtai gausite pinigų, bet jie jus taip pat lengvai paliks, kaip ir atėjo. Sėkmingos dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Vėžiai gali atsidurti keblioje padėtyje dėl savo įgimto polinkio leistis į avantiūras, kuris ateinančią savaitę paskatins jus žengti rizikingus žingsnius verslo srityje. Kad išvengtumėte nereikalingų problemų, astrologas jums pataria objektyviai vertinti savo galimybes, o jeigu ir rizikuosite, tai tik ten, kur rizika bus pateisinama. Palanki diena - penktadienis.

Liūtams ateinanti savaitė suteiks puikių galimybių pasiekti naujų profesinės veiklos aukštumų. Jūs pajusite energijos antplūdį, būsite nusiteikę užmegzti savitarpiškai naudingus kontaktus ir bendrauti su vadovybe. Sėkmingas jūsų darbas pelnys gerą aplinkinių ir vyresnybės įvertinimą, o gal ir neblogą materialinį paskatinimą. Sėkminga diena - pirmadienis.

Mergelės tikriausiai gaus įdomų pasiūlymą dalyvauti bendrame projekte, žadančiame neblogą pelną. Žvaigždės jums pataria sutikti, kadangi ateinančią savaitę visi jūsų sumanymai duos gerų rezultatų. Taip pat gali būti, kad jūs pakeisite savo tarnybinę padėtį į gerąją pusę. Palankios dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Svarstyklių laukia itin neproduktyvi savaitė tiek darbe, tiek verslo srityje. Pasiekti teigiamų rezultatų bus labai sunku, nesėkmingos bus ir derybos su partneriais. Todėl astrologas jums pataria veltui neeikvoti jėgų. Verčiau padarykite pertrauką ir tiesiog atsipalaiduokite. Sėkmingos dienos - šeštadienis ir sekmadienis.

Skorpionai pajus jėgų ir energijos antplūdį, todėl kitą savaitę galite tikėtis aukštesnio statuso visuomenėje arba profesinės sėkmės. Ypač seksis vesti derybas, organizuoti pristatymus, rengti įvairiausius susitikimus ir bendrauti su žmonėmis, kurie yra susiję su jūsų profesine veikla. Sėkminga diena - trečiadienis.

Šauliams palankus dangaus šviesulių išsidėstymas leis kitą savaitę realizuoti ankstesnio laikotarpio komercines idėjas ir dalykinius sumanymus. Drąsiai galite išleisti daug pinigų brangiems pirkiniams ir buitinei technikai. Šeimoje nebūkite irzlūs, pasistenkite suprasti artimą žmogų. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir trečiadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis