Rudens sezono lūpų spalvų tendencijos (FOTO)

Tendencijos sezonas po sezono sukasi ratu, tad įsibėgėjus rudeniui vėl įsivyrauja tamsesnės, sodresnės ir ryškesnės spalvos, dauguma jų atkartoja gamtos spalvinę paletę. Neabejotinai 2014 m. šaltuoju laikotarpiu viena populiariausių bus raudona – tai amžina klasika, tamsesni ar šviesesni raudoni pustoniai madingi visuomet.

Raudona pabrėžia moteriškumą, suteikia fatališkumo, sakoma, kad ji tinka visoms – tiek jaunoms merginoms, tiek brandesnio amžiaus moterims. Savo raudoną atspalvį šį sezoną atrasite nesunkiai, nes madingi ir šalti, ir šilti tonai. Subtiliau ir prabangiau atrodo matinio efekto dažai, jie lūpoms suteikia šilko įspūdį.

Atkreipti dėmesį į raudonų atspalvių tendenciją ragina ir garsi kosmetikos bei grožio produktų kompanija „L'Oréal Paris“. Šį rudenį ji pristatė kerinčią naujieną – liniją „Pure Reds“, kurią sudaro gundančių raudonų atspalvių lūpų dažų ir nagų lakų deriniai. Kiekvienas „L'Oréal Paris“ sukurtas atspalvis turi savo ambasadorę – gražuolę iš didžiojo ekrano, todėl naujosios linijos „Pure Reds“ grožio priemonės yra vardinės. Doutzen Kroes, Jennifer Lopez, Eva Longoria ir Blake Lively – šios žinomos moterys susibūrė, kad įrodytų, jog kiekviena gali atrasti sau tinkamiausius lūpų dažus, išryškinančius gymį, suteikiančius gyvybingumo žvilgsniui ir puikiai derančius prie plaukų atspalvio.

Raudoniems atspalviams nesvarbus ne tik gymis, bet ir amžius. Solidumo efektą kuria sodrūs kraujo raudonumo lūpų dažai, žaismingiau atrodo turintys oranžinių ar vaiskių fuksijų pustonių, o dramatiško įvaizdžio gerbėjoms tinkamiausi tamsūs burgundiško vyno dažai.

 „L'Oréal Paris“
„L'Oréal Paris“
Gamintojo nuotr.

Tarptautinis „L'Oréal Paris“ makiažo meistras Karim Rahman primena, kad madinga lūpas ryškinti ne tik sodriu raudoniu, bet ir sukurti lengvą raudono atspalvio efektą. Tereikia raudoną spalvą ant lūpų švelniai tepti pirštų galiukais, nuo vidurio kampučių link. Toks įvaizdis atrodo natūraliau, neįpareigoja ir alsuoja gaivumu.

Pasirūpinkite, kad rudenį jūsų kosmetinėje atsirastų bent vienas madingas šio sezono atspalvis:

* raudonai oranžinė
* šalto atspalvio granatų raudona
* šilta kraujo raudona
* sodri rubinų raudona

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite „L'Oréal Paris“ lūpų dažus! Atsakykite į klausimą ir užpildykite dalyvio anketą, 5 laimingosioms padovanosime „L'Oréal Paris“ linijos „Pure Reds“ matinio efekto lūpdažį.


Užsakymo nr.: PT_65990990

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis