Vištienos kepsniai su sūriu

Labai minkšti, sultingi kepsniai! Nepagailėkite gero sūrio, jis tikrai suteikia kepsniui puikų skonį.

Mėsai:

500-600 gr. vištienos filė,
150 gr. fermentinio sūrio,
česnako,
druskos,
pipirų,
prieskoninių žolelių mėsai.

Tešlai:

3 nedideli kiaušiniai,
3 v.š. majonezo,
3-4 v.š. miltų,
druskos,
pipirų.

Kaip gaminti

* Filė supjaustom kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamušame mėsos plaktuku. Įtriname smulkintu česnaku, prieskoniais, ir paliekame valandėlei pasimarinuoti.

* Išplakame kiaušinius, įmaišome majonezą, įdedame druskos, pipirų pagal skonį. Beriame miltų tiek, kad užmaišytume šiek tiek tirštesnę nei lietinių tešlą.

* Keptuveje įkaitiname aliejų. Pamirkome vieną kepsnio pusę tešloje, dedame į keptuvę. Kol kepa viena pusė, ant viršaus pabarstome sūrio (rekomenduoju jo nepagailėti) ir šaukštu užpilame tešlos taip, kad uždengtų sūrį. Atsargiai apverčiame kepsnį ir kepame kitą pusę, kol gražiai apskrunda. Viskas, kepsneliai iškepė, galima serviruoti stalą ir kviesti namiškius pietų :)

Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis