Vestuvių parodoje jaunavedžius konsultuos ir Palmira Kelertienė

Aktualu planuojantiems tuoktuves.

Vilniaus Rotušėje spalio 24-26 dienomis taps visų įsimylėjėlių, planuojančių vestuves, susitikimo vieta. Čia vyks vestuvių paroda Išteku.lt, kuri skirta tiems, kurie jau pradėjo organizuoti, o gal tik svajoja apie šią svarbiausią gyvenimo šventę.

Visoje Rotušėje įsikurs beveik 100 įvairiausių vestuvių paslaugų teikėjų - fotografai, dekoratoriai, vestuvinių žiedų kūrėjai, renginių vedėjai, sodybų ir viešbučių šeimininkai, maisto tiekėjai, floristai ir visi kiti, susiję su vestuvėmis. Organizatoriai pažada, kad būtent čia poros, pasirinkusios tiekėjus, gaus geriausias nuolaidas, išskirtinius pasiūlymus ar dovanėles.

E. Sidaro modeliai
Organizatorių nuotr.
Išskirtiniu vestuvių parodos akcentu taps vestuvinių suknelių salė, kurioje susitiks praeitis ir ateitis. Tik čia bus demonstruojamos dar nematytos mados istoriko Aleksandro Vasiljevo kolekcijos vestuvinės suknelės, menančios XIX amžių, kuomet tik atsirado balta vestuvinė suknelė. Dekoruotos akmenimis, puoštos įvairiomis detalėmis ir jau daugiau nei šimtmetį menančios savo nuotakas suknelės įkvėps ir šiuolaikines merginas - senosios tradicijos stebėtinai puikiai dera šiuolaikiniame kontekste.

Šalia istorinių suknelių savo geriausius ir įspūdingiausius vestuvinius kūrinius demonstruos dešimt Lietuvos žymiausių dizainerių. Egidijus Rainys, Viktorija Jakučinskaitė, Liutauras Salasevičius, Kristina Kruopienytė, Agnė Kuzmickaitė, Egidijus Sidaras, Laura Dailidėnienė, Indra Dovydėnaitė, Kęstutis Rimdžius ir Daiva Urbonavičiūtė pristatys po savo sukurtą vestuvinę suknelę, kuri atspindės 2015 metų tendencijas ir jų kuriamų drabužių stilistiką. Tai unikali proga vienoje vietoje pamatyti tiek daug Lietuvos dizainerių darbų.

Atlikėja Asta Pilypaitė
Organizatorių nuotr.
Parodos metu koncertuos žinomi atlikėjai - Asta Pilipaitė, Anatolij Oleinik, grupės DAR narė Indrė Grikšelytė su programa "Melilyn Monroe". Taip pat stebins magijos meistro - iliuzionisto Antono Lavrentjevo triukai.

Vienas žymiausių, Jono Valančiūno ir Eglės Ačaitės, vestuvių šventę, dekoravęs Mantas Petruškevičius pirmą kartą prisistatys, kaip vestuvių dekoro meistras ir pakvies į savo kurtą ekspoziciją.

Grupė "Dar"
Organizatorių nuotr.
Renginių ir vestuvių organizatorė Inga Budrienė taip pat ruošia siurprizus tiems, kurie ieško originalių sprendimų savo šventei.

Jaunavedžius, kurie norės pasitarti dėl astrologiškai palankios vestuvių datos, konsultuos astrologė Palmira Kelertinė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis