Horoskopas spalio 23-30: šią savaitę Amūras bus itin užsiėmęs

Šią savaitę neverta pradėti nieko svarbaus, nesiimkite naujų projektų, nepasirašykite svarbių sutarčių.

Populiariausi straipsniai:
- Esu vedusio vyro meilužė ir jis prašo pagimdyti vaiką. Ką daryti? Psichologės komentaras
- Menininkės namuose - perdaryti baldai
- Nebylios moterų ligos - kaip jas pastebėti
- Billui Clintonui sveikatą susigrąžinti padėjęs gydytojas atvyksta į Lietuvą
- 4 vaikus turinti gydytojų šeima: vieną vaiką auginti sunkiau
- Lietiniai blynai su krabų ir pievagrybių įdaru

Šis laikas labiausiai tinka baigti jau pradėtus darbus. Vertėtų juos užbaigti pirmoje laikotarpio pusėje.

Energijos netrūks, tad aktyvių veiksmų taip pat norėsis, tik dar bus sunku ją nukreipti tinkama linkme.

Šią savaitę mūsų laukia nepilnas Saulės užtemimas. Šiuo metu tikrai neverta planuoti svarbių reikalų. Tačiau tuo pat metu šis dangaus reiškinys suteiks teigiamų galimybių verslo plėtojimui, padidės seksualinė trauka. Verta atsargiai dirbti su elektros prietaisais.

Galimi ir psichologiniai svyravimai bei padidintas seksualinių nuotykių troškulys.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiams nepalankiai susiklosčiusios aplinkybės gali sutrukdyti įgyvendinti planus, susijusius su paskyrimu į naują postą arba nauju įdomiu darbu. Komercines operacijas atliekančius verslininkus gali apgauti partneriai. Palankios dienos - penktadienis ir šeštadienis.

Vandeniams rekomenduojama nedalyvauti didelėse komercinėse operacijose. Jeigu galite, atidėkite visus tokio pobūdžio reikalus vėlesniam laikotarpiui - tada planetos padės juos sutvarkyti. O kol kas tvarkykite savo asmeninį gyvenimą, pataria astrologas. Sėkminga diena - penktadienis.

Žuvims, kaip atrodo, nepavyks išvengti vadovybės kritikos. Bet pastabos bus visiškai pelnytos, todėl ginčytis ir teisintis astrologas jums nepataria. Tai tik sukomplikuotų santykius su vyresnybe, o šito jums dabar tikrai nereikia. Palankios dienos - ketvirtadienis ir penktadienis.

Avinų laukia jaudinantys įvykiai meilės fronte. Kunkuliuojančios aistros, audringi romanai - tokia bus visa ateinanti savaitė. Bet astrologas jums pataria nors retkarčiais prisiminti ir kitas gyvenimo sritis, pavyzdžiui, darbą. Sėkminga diena - trečiadienis.

Jaučiai, ypač tie, kurie užsiima komercija ir verslu, atliks naudingą užsakymą arba gaus pasiūlymą dalyvauti svarbiame projekte. Bet kad jus lydėtų sėkmė, turėsite įtemptai dirbti, kitaip jūsų kelyje atsiras netikėtų kliūčių. Sėkminga diena - antradienis.

Dvyniams astrologas pataria netikėti vyresnybės pažadais, kad būsite paskirti į naują postą arba gausite didesnį darbo užmokestį. Bet tramdykite savo emocijas, bendraudami su vadovybe, kad nekiltų konfliktas, kurio padariniai jums būtų labai skaudūs. Palankios dienos - trečiadienis ir penktadienis.

Vėžiams astrologas taip pat nerekomenduoja konfliktuoti su vyresnybe, kadangi visos aplinkybės dabar jums yra nepalankios. Kiekvienas nereikalingas ar ne laiku ištartas žodis gali suerzinti viršininką ir neigiamai atsiliepti jūsų padėčiai. Palanki diena - penktadienis.

Liūtams atsiveria neblogos perspektyvos. Didelę sėkmę žada įvairios komercinės operacijos ir susitikimai su verslo partneriais. Dangaus šviesulių išsidėstymas padarys teigiamą poveikį jūsų asmeniniam gyvenimui, kuriame jūs semsitės įkvėpimo visiems kitiems dalykams. Sėkmingiausia diena - antradienis.

Mergelėms asmeninis žavesys ir atkaklumas padės kitą savaitę pasiekti puikių profesinės veiklos rezultatų. Finansiniu požiūriu bus sėkmingi visi projektai, yra galimybių išsiaiškinti santykius su skolininkais ir rasti naudingų kreditorių bei partnerių. Palankios dienos - pirmadienis ir antradienis.

Svarstyklės ateinančią savaitę su įtakingų bičiulių pagalba išspręs daugelį profesinių problemų. Sėkminga visais požiūriais savaitė laukia tų, kurie užsiima komercija ir bendradarbiauja su partneriais užsienyje. Palanki diena - antradienis.

Skorpionai sėkmingai realizuos savo kūrybinį potencialą. Astrologas jums pataria aktyviai rengti dalykinius susitikimus, keistis patyrimu su partneriais. Seksis skaityti paskaitas ir teikti konsultacijas. Visa tai taps didelės sėkmės laidu ateityje. Palanki diena - trečiadienis.

Šauliai kitą savaitę darbe turėtų elgtis santūriai. Pasistenkite padaryti visa, kad neprasiveržtų neigiamos emocijos. Astrologo nuomone, jos kaltos dėl visų jūsų problemų. Jums teigiamą poveikį padarys laikas, praleistas su mylimu žmogumi. Sėkmingiausios dienos - pirmadienis ir antradienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis