5 garsios moterys, įkvėpusios Oscarą de la Rentą

Šią savaitę mados pasaulis gedi amerikiečių dizinerio Oscaro de la Rentos. Jis buvo drąsiai vadinamas pirmųjų JAV damų dizaineriu, kuris sukneles siuvo kelioms iš eilės prezidentų žmonoms. Be to, būtų sunku rasti kino ar muzikos žvaigždę, kuri nė karto nebūtų pasipuošusi jo kūriniu.

Populiariausi straipsniai:
- Saulės užtemimas. Pasiruoškime naujai pradžiai
- Margaret Thatcher: išgelbėjo Britaniją, bet nuvylė savo vaikus
- Kodėl vis daugiau moterų nusprendžia netekėti
- Žolelės, kurios lieknina
- Karameliniai plikyti sausainiai

Tačiau buvo kelios moterys, kurias dizaineris itin vertino ir net vadino savo mūzomis. jam patiko stiprios, protingos moterys, kurios turi savo nuomonę ir stilių. Todėl, matyt, visos jo mūzos buvo itin skirtingos: įtakinga mados žurnalo redaktorė, garsi politikė ir trys ryškios aktorės.

Sarah Jessica Parker - šia aktore ir jos stiliaus jausmu žavisi ne vienas dizaineris, todėl visai nekeista, kad ir Oscaras de la renta ją laikė savo mūza.

Hillary Clinton - dizainerio sukneles dėvėjo būdama JAV prezidento žmona, o pradėjusi savarankišką politikės karjerą pamėgo jo sukurtus griežto silueto, bet elegantiškus kostiumėlius.

Penelope Cruz - emocionali ispanų aktorė puikiai atskleidė seksualiąją dizainerio kurtų drabužių pusę.

Anna Wintour - buvo ne tik ištikima Oscaro de la Rentos klientė, bet ir artima draugė.

Jessica Biel - jaunosios kartos aktorė, kuri įrodė, kad dizainerio drabužiai gali būti ir elegantiški, ir jaunatviški.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis