Populiariausi straipsniai:
- Netradicinis, bet labai skanus obuolių pyragas
- Įvaizdį pakeitusi Silvija (39 m.): negaliu atsidžiaugti pokyčiais
- Psichologų patarimai tiems, kurie nori išsaugoti šeimą
- 5 garsios moterys, įkvėpusios Oscarą de la Rentą
- 10 vertingų granatų ypatybių
- Karameliniai plikyti sausainiai
Kotletams:
500-600 g faršo
1 svogūnas
0,5 stiklinės džiūvėsėlių
1 kiaušinis
2-3 česnako skiltelės
čili pipirų
druskos
pipirų
prieskoninių žolelių
Kiti ingredientai:
2 svogūnai
2 skirtingų spalvų paprikos
5-6 bulvės
1,5 stiklinės pomidorų tyrės (aš naudojau savo Pomidorų padažą, bet galite sutrinti pirktinius pomidorus savo sultyse)
1 stiklinė vandens
3 skiltelės česnako
Kaip gaminti
* Į faršą dedame smulkintą, svogūną, česnaką, džiuvėsėlius, išplaktus kiaušinius, prieskonius, viską išmaišome. Formuojame nedidelius kotletukus ir dedame į didesnę kepimo formą, palikdami tarp jų tarpus.
* Nuskustas bulves supjaustome skiltelėmis, svogūnus pusžiedžiais, paprikas juostelėmis. Sudedame daržoves į tarpus tarp kotletų.
* Pomidorų padažą sumaišome su vandeniu ir užviriname. Sudedame smulkintą česnaką. Jei imsite pirktinius pomidorus, tuomet papildomai įdėkite prieskonių, druskos, jei reikia. Užpilame padažą ant kotletukų ir daržovių. Kepame 200 C orkaitėje apie valandą. Skanaus!
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!