A. Bunikienė: kūriau elegantiškai moteriai, kuri mėgsta puoštis

Dizainerė iš Kauno Audronė Bunikienė pristato naują kolekciją „Belle époque“.

Skaitomiausi straipsniai:
- Madingiausi sezono paltai (FOTO)
- Penkios kruopų dietos. RECEPTAI
- Pamilau donžuaną ir niekaip negaliu jo palikti. Pataria psichologė
- B. Lavickienės gražios odos paslaptis
- Sūrio sriuba su vištiena

„Susižavėjusi perskaityta mintimi „Jei įkvėpimas neateina, einu jo pasitikti“, vieną dieną išskubėjau į mėgiamą Šešuolėlių dvarą. Po kiek laiko gimė nauja kolekcija „Belle époque“.

G. Gražio nuotr.

Dvaro prabanga, jo interjero bei eksterjero spalvinė gama, persipynusi su šilta ir miela dvaro aura, tarsi prašyte prašėsi įamžinti visa tai rūbuose. Mintyse jau mačiau elegantišką moterį, mėgstančią puoštis ir norinčią atrodyti išskirtinai bei suvokiančią, kad graži išvaizda yra visokeriopos sėkmės garantas“, - apie naujos kolekcijso gimimą pasakoja dizainerė A. Bunikienė.

G. Gražio nuotr.

Kolekcijoje vyraujantys audiniai – vilna, kašmyras, moheris, nėriniai. Paltų, puspalčių, suknelių, sijonų siluetai dažniausiai prigludę, pabrėžiantys figūrą. Yra ir trapecijos bei kimono kirpimų drabužių.

G. Gražio nuotr.

Per visą kolekciją nuvilnyja šiuo metu dizainerės ypač pamėgta įstriža linija, puošianti tiek paltus, tiek sijonus, tiek palaidines.

G. Gražio nuotr.

Šioje kolekcijoje ypatingo dizainerės dėmesio sulaukė apykaklės. Apykaklė šįkart – svarbiausia sezono detalė. Jos puoštos audinių kailiu, nusiūtomis juostelėmis, žavingais užsegimais, kurie imituoja kaspiną.

G. Gražio nuotr.

Kolekciją „sušildo“ rankų darbo megztukai, puošti vašeliu nertomis detalėmis. Rūbai skirti dėvėti kasdien. Na ir, žinoma, jiems būdinga dizainerės Bunikienės kuriama elegancija.

G. Gražio nuotr.

Kiti kolekcijos modeliai:

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis