Darbo horoskopas pagal jūsų Zodiako ženklą

Rasti sau tinkamą saviraiškos sritį nėra labai sunku, nes svarbiausia – būti savo vietoje. Kiekvienas esame unikalus, o teisingą kelią gali nurodyti žvaigždės. Visa kita yra jūsų rankose.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Įvaizdį pakeitusi Diana (32 m.): komplimentų neatsiginu
- Labiausiai trikdančios intymios situacijos. Kaip jų išvengti?
- A. Gilytė – apie tai, kas madinga šį sezoną
- Mityba pagal kraujo grupę – gerai savijautai ir dailioms kūno linijoms
- Naminiai guminukai

Kaip žinia, egzistuoja dvylika psichologinių tipų, kuriuos nusako Zodiako ženklai. Tipiški šių ženklų atstovai nevienodai reaguoja į išorinį pasaulį ir turi bendrų panašumų su kitais savo psichologinio tipo atstovais. Šį kartą pasidomėkime, kokie įvairių Zodiako ženklų charakterio ypatumai pasireiškia darbo baruose.

AVINAS

Tipiškas Avinas yra labai darbštus ir energingas. Svarbiausia, kad darbas jam būtų įdomus – tada jo darbo efektyvumas bus neįtikėtinai aukštas ir užduotys jo rankose tiesiog tirps. Vis dėlto, Avinams kartais stinga atkaklumo ir pastovumo. Ilgalaikiai projektai, reikalaujantys didelės kantrybės – ne šio Zodiako ženklo atstovams.

JAUTIS

To nepasakysi apie dirbantį Jautį. Jautis – viso Zodiako artojas. Niekas negali jam prilygti gebėjimu sistemingai ir metodiškai siekti užsibrėžtų tikslų savo ištvermės ir kantrybės sąskaita. Todėl Jaučiai dažnai pasiekia labai aukštų rezultatų. Tiesa, tai dažnai užima daug laiko, per kurį šio Zodiako ženklo atstovai sukaupia patirtį ir žinias. Pagrindinis Jaučių privalumas – jie sugeba teoriją paversti praktika ir rodyti pavyzdį kitiems.

DVYNIAI

Dvyniams niekas neprilygsta kalbant apie oratorinius sugebėjimus ar pasirodymus viešumoje. Taip pat Dvyniai išsiskiria tuo, kad kaip niekas kitas sugeba derėtis. Vis dėlto, kasdieninė rutinos persmelkta veikla, reikalaujanti atkaklumo ir kruopštumo, tipiškiems šio ženklo atstovams yra tikra kankynė. Todėl dauguma jų renkasi mobilesnes ir judresnes veiklos sritis.

VĖŽYS

Vėžiai paprastai savo planų nelinkę viešinti, nes nori viską pasiekti savarankiškai ir be menkiausios konkurencijos. Dirba jie priklausomai nuo nuotaikos, o jeigu tiksliau – stipriai veikiami Mėnulio. Vieną kartą jie gali paromis sėdėti darbe, kitą kartą – liks namuose vien todėl, kad nėra nusiteikę darbuotis (patys gudriausi tokiu atveju pasiima nedarbingumo pažymėjimą). Vis dėlto, pailsėję Vėžiai vėl pasirengę žygdarbiams.

LIŪTAS

Liūtas kaip darbuotojas pasižymi entuziastingumu, be to, savo entuziazmu jis yra pasirengęs užkrėsti ir kitus. Tiesa, tai tęsiasi tol, kol jo neištiks tingulio priepuolis. Tada šio ženklo atstovai gali išsisukinėti net nuo pačių svarbiausių darbų. Beje, praėjus tingulio priepuoliui Liūtas vėl griebiasi darbo ir tada jo darbštumas išties stebina. Liūtai dažnai būna puikūs organizatoriai ir idėjiniai kolektyvo įkvėpėjai.

MERGELĖ

Mergelė – klasikinė viso Zodiako darbštuolė. Su ja niekas negali susilyginti gebėjimu kruopščiai ir detaliai atlikti visas pareigas. Mergelės sugeba pamatyti bet kokias smulkmenas ir į jas atsižvelgti, o darba būna atliekamas tiesiog idealiai. Todėl tipinės Mergelės – nepamainomos darbuotojos, kurias mėgsta visų Zodiako ženklų vadovai. O ypač Mergeles vertina Jaučiai ir Ožiaragiai.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės – ne pats darbingiausias Zodiako ženklas. Tačiau Svarstykles kaip reikiant sudominus ir nupiešus gražią perspektyvą, jos su malonumu įsitraukia į procesą ir pakankamai sąžiningai atlieka savo darbą. Tiesa, šio ženklo žmonės dažnai peržengia standartų ribas, neskuba laikytis taisyklių ir kažin ar apsunkins savo gyvenimą pernelyg dideliais krūviais. Paprastai Svarstyklės dirba nuo... iki... , griežtai laikosi reglamento ir formalumų. Taigi darboholikės Svarstyklės – tai kažkas unikalaus.

SKORPIONAS

Skorpionas sugeba visiškai pasinerti į darbo procesą. Jis tiesiog įsikimba į darbą ir atlieka jį tobulai. Jeigu šio ženklo atstovas vadovauja procesui, o jam yra pavaldus visas darbuotojų kolektyvas, Skorpionas yra pasirengęs visus nuvarginti nuolatine kontrole ir reikalavimais. Žinoma, jis pasiekia rezultatų, tačiau priemonės ir darbo procese nualintų darbuotojų skaičius ne visada pateisina jo tikslus.

ŠAULYS

Šaulys nėra patvariausias ir darbščiausias praktine šio žodžio prasme Zodiako ženklas. O štai kaip ideologas, idėjinis įkvėpėjas, jis tiesiog yra nepamainomas. Kitaip tariant, tai puikus valdininkas ir vadovaujantis darbuotojas, bet ne eilinis artojas. Labai daug Šaulių dirba teisinėje sistemoje advokatais, teisėjais ir prokurorais. Šauliui laurai ir įgaliojimai kur kas svarbesni už rezultatus, būtent dėl to tarp šio ženklo atstovų yra tiek daug biurokratų ir valdininkų.

OŽIARAGIS

Ožiaragis yra klasikinis administratorius geriausia to žodžio prasme. Jis gali dirbti sistemingai ir аpdairiai. Vis dėlto, Ožiaragis neišvengiamai turi ambicijų, kurias anksčiau ar vėliau jis realizuoja. Jis gali būti ir nuostabus užduočių vykdytojas, ir perspektyvus vadovas. Ožiaragio ženklą valdantis Saturnas bėgant metams apdovanoja šio ženklo atstovus stabilia socialine padėtimi, tačiau tik su sąlyga, jeigu tikslo link bus judama sistemingai ir atkakliai.

VANDENIS

Vandenis yra sunkiausiai nuspėjamas ir originaliausias Zodiako atstovas. Vienas Dievas težino, kas jam šiandien šaus į galvą ir ką jis iškrės. Būtent Vandeniai išsiskiria nestandartiniu požiūriu į darbą ir dažnai įprastiniame darbo procese sugalvoja kažką naujo. Dėl šios priežasties Vandeniui būdingas atsainumas ir nepareigingumas dažnai atleidžiamas.

ŽUVYS

Tipinės Žuvys dirba savu, tik joms suprantamu darbo ritmu, kuris tiesiogiai priklauso nuo jų nuotaikos. Problema tame, kad ši nuotaika nuolat keičiasi, todėl šio Zodiako ženklo atstovai – vieni nepastoviausių ir nepatikimiausių darbuotojų. Be to, Žuvys nekreipia visiškai jokio dėmesio į tiesioginį energetinį poveikį (šaukimą ar spaudimą). Jos sugeba išsisukti nuo bet kokios atsakomybės ir spaudimo, todėl Žuvims geriausia dirbti ne kolektyve, o vienoms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis