Prognozės: tik dvi dienos šią savaitę bus palankios

Tiems, kas planuoja dar šiais metais pradėti naują verslą, didelį reikšmingą projektą ar pasirašyti svarbias sutartis, kada reikia tai padaryti?

Šių dienų populiariausi ir labiausiai skaitomiausi straipsniai:
- Atlikėjos L. Vaikulės dieta: minus 9 kg per 9 dienas
- Česnako užpiltinė – vaistas nuo dešimties ligų
- Meilės horoskopas gruodžio mėnesiui
- Žmonės jau primiršo senus gerus saldumynų receptus
- Šventėms - žinomų žmonių kalėdiniai silkės patiekalai
- Tinginių cepelinai

Ogi šį antradienį ar trečiadienį. Nes metai eina į pabaigą, jų energetika silpsta ir mūsų veiksmai nebus tokie efektyvūs, tad reikės kur kas daugiau pastangų, kad veikla būtų sėkminga.

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.

2014 12 08 Pirmadienis

Šiandien neverta spręsti svarbių asmeninių ir verslo klausimų, pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą, žemės sklypą, pradėti naują projektą, kurį reikia pabaigti nustatytą dieną (tai bus sunku įgyvendinti). Nepalanki diena persikėlimui į naują gyvenamąją vietą. Nepalankūs remonto darbai, ypač namo stogo remontas – reikia būti labai atsargiam, nes yra didelė tikimybė susižaloti. Palanki diena senų skolų surinkimui, namų tvarkymui, dietos pradžiai, danties traukimui (bet ne gydymui).

2014 12 09 Antradienis

Labai palanki diena naujų projektų, verslo pradžiai, sutarčių pasirašymui, statybos pradžiai – visa ši veikla bus pelninga. Šiandien reikia būti aktyviam, prisiimti atsakomybę, negalima pasišalinti, palikti neužbaigtus reikalus. Diena nepalanki pradėti eiti naujas pareigas, griauti senus pastatus, imti kreditus ir pradėti teismines bylas. Negera diena ligonių lankymui.

2014 12 10 Trečiadienis

Palanki diena verslo plėtojimui, sutarčių pasirašymui, dalykiniams pokalbiams, atidarymo ceremonijoms, statybos darbams, naujo verslo pradžiai. Labai palanki mokslinė ir meninė veikla. Bet galima nepagarba kitiems žmonėms ir dėl to gali kilti konfliktai. Neplanuokite veiklos, kurioje norite laimėti (nebent jūsų pozicija yra silpnesnė), kadangi ši diena sulygina visų galimybes. Diena netinka teisminių procesų pradžiai, testamento surašymui, ligonių lankymui.

2014 12 11 Ketvirtadienis

Diena nepalanki statybos ir žemės darbams. Tie, kurie šiandien pradėjo ar baigė namo statybą, gali susidurti su finansiniais sunkumais ir nesėkme. Neverta pradėti teisminių bylų – tikriausiai pralaimėsite. Nereikia atlikti sunkių fizinių darbų. Reikia vengti įstatymų pažeidimo, būti kantriam. Pradėjus naują verslą gali kilti nenumatytų sunkumų. Diena palanki mokslininkams, muzikantams.

2014 12 12 Penktadienis

Diena palanki susitikimams su giminaičiais, tinka visuomeniniams renginiams, susitikimams, šventėms. Diena palanki santykių užmezgimui ir palaikymui, o reikalui esant ir neskausmingoms skyryboms. Geriausia likti vietoje ir užbaigti pradėtus darbus, įvertinti tai, kas padaryta. Ne pats geriausias laikas leisti pinigus. Svarbių reikalų, pagal galimybę, geriau atsisakyti, nes visi šiandien pradėti darbai greičiausiai bus tik laiko eikvojimas.

2014 12 13 Šeštadienis

Diena tinka visuomeninei veiklai, ateityje tai gali suteikti aukštas pareigas ir materialinę gerovę. Kitai aktyviai veiklai ir svarbiems reikalams diena nėra palanki - kils nenumatytų problemų, trukdžių, klaidų, susitarimai nebus vykdomi. Neverta aiškintis asmeninių santykių su partneriu – kils dar daugiau problemų, galimas smurtas, išdavystės. Šiandien geriau slopinti aktyvumą, pabūti vienam, pagalvoti, jeigu yra galimybė, nuvažiuoti pažvejoti.

2014 12 14 Sekmadienis

Nepalanki diena jokiai aktyviai veiklai, neverta užsiimti su šeima suijusiais reikalais. Tai dar viena diena, kai atrodo, kad viskas eina ne taip. Geriausia, ką galima padaryti - tai nieko neveikti. Rekomenduojama atsipalaiduoti, pailsėti, džiaugtis gyvenimu ir kaupti jėgas. Palanku pirkti brangius daiktus.

fengsuistudija.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis