Žvaigždžių ir profesionalų pamilti veido priežiūros aparatai pagaliau atvyksta į Lietuvą

Sužinokime, kokia yra Holivudo žvaigždžių gražios ir spindinčios odos paslaptis.

„Clarisonic“ soninis metodas yra tikra revoliucija odos priežiūros rinkoje. Švelniai ir efektyviai prietaisas pašalina ne tik makiažą ir riebalus, esančius odos paviršiuje, bet ir nešvarumus, esančius giliai porose.

Klinikiniai rezultatai rodo, jog „Clarisonic“ ne tik 6 kartus geriau nei rankos nuvalo makiažą, pašalina 30 kartų daugiau senėjimą skatinančių teršalų, bet ir iki 61% pagerina aktyviųjų ingredientų įsisavinimą.

Prietaisai veikia patentuotu dažniu - prietaiso galvutė virpa pirmyn ir atgal 300 kartų per sekundę. Virpesiai vandenyje sukuria bangas, kurios nepažeidžiant odos itin švelniai išvalo poras. Oda po valymo tampa ne tik švari bei švelni, tačiau ir daug geriau pasisavina kremus bei serumus.

Inovatyvieji prietaisai yra itin švelnūs, tad juos galima naudoti net du kartus dienoje. Vienas valymo ciklas tetrunka 60 sekundžių. Visi prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui, tad juos ypač patogu naudoti vonioje arba duše.

Kiekvienas prietaisas turi laikmatį, kuris nurodo kiek laiko skirti kiekvienai veido sričiai. Kiekvienam Clarisonic prietaisui gali būti pritaikytos skirtingos šepetėlio galvutės bei prausikliai, pritaikyti skirtingiems odos tipams. Prietaisą galima įsigyti parduotuvėse „Kristiana“.

Norite laimėti „Clarissonic“ prietaisą? Dalyvaukite konkurse!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis