Dovanos pagal kiekvieno kišenę

Kalėdos be dovanų - netikros. Ir juk ne visada dovanos brangumas yra esminis dalykas. Svarbu parodyti dėmesį, pagalvoti apie tai, ko artimas žmogus labiausiai norėtų ir... pasitarti su pinigine, kiek galima išleisti. O dovanų yra pagal kiekvieną kišenę, t.y., piniginę.

Iki 50 litų

* Apimties suteikiantis blakstienų tušas „I love extreme“ („Essence“) tiks toms, kurios dievina ekstremalų gyvenimą.


Sudėtyje yra itin juodų pigmentų, kurie intensyviai padengia kiekvieną blakstieną. Ypač didelis šepetėlis suteikia apimties. Patikrinta oftalmologų.

* Minkšti, daug pigmentų turintys skaistalai „Defining“ („Catrice“) tolygiai pasiskirsto, suteikia natūralaus skruostų raudonio atspalvį ir pabrėžia veido kontūrus.


* Ekologiškas maitinamasis kūno kremas „Skin Food“ („Weleda“) rekomenduojamas itin sausai, suskirdusiai, sudiržusiai odai (rankų, alkūnių, kelių ar kulnų) prižiūrėti. Tinka ir veidui. 


* Lakas lūpoms „Made To Stay Smoothing Lip Polish“ („Catrice“) - tai lūpų dažai ir blizgesys viename. išlieka iki 8 val.


* Užsisakykite žurnalą "Moteris" metams ir papildomai gausite dovanų leidinį "MOTERIS. Geriausi metų receptai"!

* Vieno iš populiariausių Lietuvoje maisto tinklaraščių „Saulėta virtuvė“ autorė Asta Černė „Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje“ dalijasi su Jumis įdomiais ir išbandytais receptais, saldumynų interpretacijomis ir istorijomis, kurios kiekvieną abejojantį iš karto sugundys gaminti ir ragauti.

50-100 Lt.

Kalėdinėje „The Body Shop“ akiū šešėlių kolekcijoje yra dviejų atspalvių paletės, supakuotos į žiemos raštais išmargintas dėžutes.

Dermatologiškai ir oftalmologiškai patikrinta. Tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius.

* Kvapusis vanduo „Premiere Luxe Gold Blush“ („Avon“) atskleidžia rausvojo aukso paslaptis jazminų, auksinių orchidėjų ir pačiulių natomis.


100-200 lt.

Tualetinis vanduo „Arlésienne“ („L‘Occitane“) dvelkia trijų Provanso gėlių puokšte: rožės pabrėžia eleganciją, aksominės kvapniosios našlaitės šnabžda paslaptis, šafranai atskleidžia ugninį temperamentą. 75 ml – 173 Lt/50,10 Eur.

* Dovanų rinkinys „Braškė“ („The Body Shop“) - nuostabi dovana, kupina produktų saldžių braškių mylėtojams. Rinkinį sudaro: braškių kūno sviestas 200 ml, šveičiamoji dušo želė 200 ml, kūno dulksna 100 ml, lūpų sviestas 10 ml, kempinė prausimuisi.

200-300 Lt.

Kosmetikos kūrėja iš Monako Daniele de Winter sukūrė maisto papildus prieš senėjimą „Insideout Beauty“. Papilduose yra Omega 3 žuvų taukai, riebaluose tirpūs antioksidantai bei ypatingų vaisių derinys. Grožio gėrimas stiprina odos elastingumą, imunitetą, kuria apsauginę sistemą nuo streso, dehidratacijos bei infekcijų, suteikia energijos.

Šiuos produktus vartoja pasaulio garsenybės: Catherine Deneuve, Eva Mendez, Keira Knightley, Kim Kardashian, Nicole Kidman, Penelope Cruz, atlikėjas Bono ir grupė „All Saints“.

* Kvapusis vanduo „Fou D'Absinte“ ('L'Artisan Parfumeur“) užburia dvilypumu – yra šiltas ir kartu šaltas, aštrus, bet minkštas. Kompozicija su juodųjų serbentų, imbierų, pačiulių, muskatų, žvaigždinių anyžių ir smilkalų natomis.

300-500 Lt.

Intymus aromatas „Evody Cuir Blanc”, kuriame baltasis muskusas susilieja su rafinuota rusiška oda. Abu ingredientai pasižymi dūminiu aromatu bei kaprizingumu.

Per 500 Lt.

* Odos priežiūrai namuose skirtas prietaisas „Clarisonic“ švelniai ir efektyviai pašalina makiažą bei riebalus, esančius odos paviršiuje, taip pat giliai porose esančius nešvarumus. Klinikiniai rezultatai rodo, jog „Clarisonic“ ne tik 6 kartus geriau nei rankos nuvalo makiažą, pašalina 30 kartų daugiau senėjimą skatinančių teršalų, bet ir iki 61% pagerina aktyviųjų ingredientų įsisavinimą.

Prietaiso galvutė nesisuka, o juda virpėdama pirmyn ir atgal 300 kartų per sekundę. Virpesiai sukuria bangas, kurios nepažeidžiant odos, itin švelniai išvalo poras. Prietaisas yra itin švelnus, tad jį galima naudoti net dukart dienoje. Vienas valymo ciklas tetrunka 60 sekundžių. „Clarisonic“ atsparus vandeniui, tad patogu naudoti vonioje arba duše.

* Kvapusis vanduo „Notte Bianca“ („Linari“) svaigina tarsi bemiegė naktis. Sultingų greipfrutų, apelsinų, šviežių bergamočių, žvaigždinių anyžių ir absento natos. Flakonas dekoruotas 21 karato platina.

Originalių dovanų bei idėjų, kaip šventėms papuošti namus, ieškokite PC VCUP parduotuvėse. Daugiau informacijos: www.facebook.com/CentrasVCUP

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis