Veidrodis namuose: kur jį kabinti, kad laimė ir ištikimybė neapleistų namų

Veidrodžius namuose reikia kabinti atsargiai, išmintingai. Subtilybių čia daug, na bet pamėginsime išskirti svarbiausius momentus.

Pataria fengšui konsultantė Jelena Dudkina.


* Visų pirma reikia atsiminti pagrindinę veidrodžio ypatybę – gebėjimą viską dvejinti. Taigi pagalvokite, ko jums gyvenime norėtųsi matyti daugiau ir atvirkščiai.


Veidrodyje atsispindinti dėžė su nešvariais drabužiais, šiukšlių kibiras ar grindų skudurai – tikrai ne tai norėtųsi padvigubinti. Geriau matyti gražų vaizdą už lango, šviesią svetainę, akiai mielus daiktelius.


Shutterstock nuotr.


* Itin nepalanki situacija, kai veidrodis kabo prieš lauko duris – pagal fengšui tradicijas, būtent pro jas į namus ateina či energija, reikalinga gyvenimui. Veidrodis atspindės jos tekėjimą atgal. Geriausia veidrodį kabinti šalia lauko durų.

Dabar galima atkreipti dėmesį į patį veidrodį. Geriausia namie turėti vieną didelį veidrodį, kuriame matytumėtės visu ūgiu. Fengšui apskritai mėgstamas vientisumas, taigi ir žmogus gražus visas, tad nevalia nurėžti jam galvos ar kojų, kad nesutriktų harmonija.


Shutterstock nuotr.


Bet ši taisyklė netaikoma miegamajam. Veidrodyje jokiu būdu neturi atsispindėti lova, nes pagal fengšui, tam yra dvi priežastys: pirma, manoma, kad žmogui miegant jo siela atsiskiria nuo fizinio kūno, antra priežastis proziškesnė – jei jame atsispindi besimylinti pora, galimas susidvejinimas gyvenime – neištikimybė.


Jei nėra galimybės rasti veidrodžiui kitą vietą, galima nakčiai uždengti veidrodį arba pastatyti širmą.


Shutterstock nuotr.


* Galiausiai – švara. Kuo dažniau valykite veidrodį. Ne tik dėl estetikos – veidrodis ne prasčiau už vandenį saugo informaciją, todėl bet kokios neigiamos emocijos jame kaupiasi ir atsispindi. Elementari higiena situaciją pagerins.


Shutterstock nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis