5 geriausios šios žiemos megztinių idėjos

Reikalingiausias drabužis žiemą – visiems skoniams.

Populiariausi straipsniai:
- Kokie Zodiako ženklai džiaugsis itin sėkmingais 2015 metais?
- Kefyro dieta: per savaitę - minus 5 kg
- Ką Nostradamas išpranašavo 2015-iesiems
- 2015 metų šukuosenos: grįžta etno ir retro stiliai
- Švenčių stalui - orkaitėje kepta antis su obuoliais

Atšalus orams megztinis darosi būtinas garderobo elementas, o kuo daugiau jų turite, tuo geriau. Ilgi, trumpi, stambaus rašto, su aplikacijomis, įvairiais ornamentais, aukštu kaklu – tarp šių metų madingų megztinių kiekvienas kažką išsirinks. Jūsų dėmesiui – žieminių megztinių modeliai.

Stambaus rašto

Klasikinis lygaus mezgimo ar raštuotas megztinis – universalus drabužis, veikiausiai turimas kiekvienos moters. Kaip gi nemėgti patogaus drabužio? Juk jį galima vilkėti ir su džinsais, ir su ilgu sijonu ir netgi ant šilkinės suknelės apsivilkti.

Raštuoti

Kadaise nelinksmos vilkdavomės graužiančius raštuotus megztinius ir eidavome į mokyklą. Na o dabar tai viena pagrindinių sezono mados tendencijų, geidžiamiausias šios žiemos drabužis. Vilkėkite raštuotus megztinius su aptemptomis ar trikotažinėmis kelnėmis – Apres Ski (po slidinėjimo) stilius aktualus kaip niekada.

Su paveikslėliais

Megztinio su paveikslėliu žvaigždžių valanda tapo Marco Darcy ir Bridget Jones susitikimo scena iš populiaraus filmo. Tiek filmas, tiek megztinis ir toliau kelia viso pasaulio merginoms švelnius jausmus, o taip pat ir norą įsigyti ką nors panašaus. Elnią gali pakeisti pingvinas, kiškis, gėlės – kaip jums norisi.

Su užrašais

Padaryti skambų pranešimą su žodžiais labai lengva – išsirinkite megztinį su užrašu. Tik žodžiai, raidės ar logotipas. Tokie megztiniai labai jaunatviški ir puikiai tinka miestietiškam stiliui.

Su aukštu kaklu

Dar vienas reveransas praėjusių dešimtmečių damai – megztinis su aukštu kaklu. Populiariausias variantas – ilgi, tarsi vyriški megztiniai. Toks lyg per didelis megztinis padaro moters figūrą trapią. Šį stilių pabrėžkite laikrodžiu ar grubiais batais.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis