Maišeliai po akimis. Kaip išspręsti šią problemą namuose

Maišeliai po akimis – akivaizdus nuovargio, streso ir persitempimo požymis, jie sendina, skatina gausiai dėti makiažo aplink akis. Visgi yra priemonių, kurios padės pagražinti veidą. Šiame straipsnyje papasakosime apie tokias priemones.

Skaitytojų dėmesiui – rekomendacijos apie naminius receptus, kuriuos galima pasitelkti, norint sumažinti paburkimus po akimis, gaiviau ir gražiau atrodyti.


Bulvės


Bulvės – nuo seno žinoma priemonė, mažinanti paburkimus po akimis. Pasigaminti kaukę, kuri pašalins nuovargio požymius ir sumažins patinimą, labai lengva – supjaustykite bulves plonais griežinėliais ir valandai įdėkite į šaldytuvą, paskui uždėkite po griežinėlį ant abiejų akių ir palaikykite 15 min. Po šios procedūros maišelių po akimis greitai neliks.


Agurkai


Agurkai – kita naminė priemonė, dažnai rekomenduojama dėti ant paburkusių paakių.


Agurkų kaukę lengva pasidaryti, kaip ir bulvių kaukę. Supjaustykite agurkus griežinėliais, palaikykite šaldytuve, paskui uždėkite ant akių ir palaikykite 25 min. Tegu tai bus poilsis, kuris irgi išeis į naudą išvaizdai.


Agurkai turi daug naudingų medžiagų, antiuždegiminių ypatybių, todėl veiksmingai šalina akių paburkimą.


Šaltas vanduo


Reikės stiklinės labai šalto vandens ir keturių šaukštų. Įmerkite šaukštus į vandenį, paskui du išimkite, pridėkite po akimis. Kai tik jie sušils, pakeiskite kitais dviem šaukštais. Procedūrą darykite 20 min. Tada akių paburkimas greitai atslūgs, o šaltas vanduo praplės kraujagysles.


Žalioji arbata


Užplikykite du pakelius žaliosios arbatos. Kai arbata pravės iki kambario temperatūros, uždėkite po maišelį ant akių ir 15 min. pagulėkite. Gydomosios žaliosios arbatos ypatybės paspartins maišelių išsivaikščiojimą.


Vitaminas E


Pasigaminkite namuose vitaminų emulsiją. Sumaišykite kelis lašus vitamino E su nedideliu kiekiu šalto vandens, gerai išplakite. Paimkite du vatos lapelius, pamirkykite į emulsiją ir 20 min. uždėkite ant akių. Po kelių minučių pastebėsite, kaip oda akivaizdžiai pagražėjo. Vitaminas E ne tik pašalina maišelius iš paakių, bet ir pamaitins šią sritį, suminkštins, išlygins odą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis