10 stilingiausių šių metų garsenybių

Kurios įžymybės buvo stilingiausios 2014 metais?

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- 5 geriausios šios žiemos megztinių idėjos
- 10 etiketo klaidų, apie kurias nė nenumanėte
- Kokius taškus paspausti ir susigrąžinti ramybę per trumpą laiką
- Veidrodis pagal fengšui - kur jį kabinti, kad laimė ir ištikimybė neapleistų namų
- 2015 metų šukuosenos: grįžta etno ir retro stiliai
- Puikusis plovas

Anot žurnalo „People“, kasmet renkančio stilingiausias įžymybes, šiemet aukščiausio įvertinimo nusipelno dainininkė Taylor Swift. Šiais metais pasikeitė ne tik merginos rengimosi, bet ir dainavimo stilius – iš kantri dainininkės ji tapo populiaria hitus kuriančia popatlikėja. 

Ši jauna dainininkė šiemet sužavėjo nepriekaištingais įvaizdžiais ir ant raudonojo kilimo, ir gatvėje. Išėjusi iš namų ji atrodydavo tarsi nužengusi nuo podiumo! Vienas iš įsimintiniausių raudonojo kilimo įvaizdžių – su „Gucci Première“ suknele per šiųmečių „Grammy“ apdovanojimus.

Taylor Swift
Vida Press

Būsimoji mamytė aktorė Blake Lively – antroje stilingiausiųjų vietoje. Kritikus labiausiai žavi tai, kad ji sugeba atrodyti puikiai nesinaudodama stilistų paslaugomis – jos skonis puikiai išlavintas ir ji, kaip sakoma, pati sau stilistė.

Labiausiai šiemet B. Lively tikusi suknelė – „Gucci Première“, vilkėta Metropoliteno madų muziejaus Kostiumo instituto labdaros vakare. 

Blake Lively
Vida Press

Modelis Diane Kruger stiliaus jausmas – gana savitas. Tačiau tai nesutrukdė jai iškopti į stilingiausių 2014 metų įžymybių sąrašo prizinę vietą. Ir ši garsenybė, kaip B. Lively, rengiasi pati (tačiau turi daug draugų dizainerių), o labiausiai jai patinka mados namai „Chanel“. Diane nepriekaištingai moka dėvėti aukštosios mados kūrinius. Jos stiliaus principas – vilkėti tik tas sukneles, kurios tobulai tinka. Šiemet viena tokių, anot „People“, buvo „Valentino Couture“ gipiūro suknelė.

Diane Kruger
Vida Press

Seksualioji Jennifer Lopez šiais metais irgi pateko į stilingiausiųjų sąrašą. Jei netgi pavyko neatrodyti juokingai: vis dar daug nuogo kūno, bet bent jau ši „Atelier Versace“ suknelė atrodo tarsi sukurta dainininkei.

Jennifer Lopez
Vida Press

Aktorė Emma Stone 2014-aisiais taip pat sublizgėjo: nusikirpo plaukus, pakeitė rengimosi stilių ir... pateko į stilingiausių garsenybių topą. Geroms mergaitėms dangus ir „Valentino“ tamsiai žalia suknelė, paverčianti moterį nežemiška būtybe. Apie šias E. Stone žino nemažai, juk filmavosi Woody Alleno filme „Mėnesienos magija“.

Emma Stone
Vida Press

Aktorė Lupita Nyong’o pernai triumfavo visuose įmanomuose apdovanojimuose ir nominacijose. Šlovė nebuvo vienadienė – 2014-aisiais „Oskaro“ laureatė įvertinta kaip viena stilingiausių įžymybių. Kritikai tikina, kad Lupitai tinka absoliučiai visos spalvos (šių ji ir nesibaido), bet ši ryški raudona suknelė iš „Ralp Lauren“ kolekcijos – L. Nyong’o stiliaus viršūnė. Kritikai neabejoja, kad ši suknelė įeis į raudonojo kilimo suknelių istoriją.

Lupita Nyongo
Vida Press

Dar viena aktorė – šįkart kiek netikėta viešnia – stilingiausiųjų dešimtuke, Jessica Alba, kritikus papirko įvairiapusiškumu: nėra tendencijų, kurių ji nepritaikytų sau, aksesuarų, kurių negalėtų dėvėti, ar raštų, kurie jai netiktų. Ji puikiai atrodo nufotografuota paparacų gatvėje, tačiau šiemet sužibėjo originaliais deriniais ir gebėjimu derinti papuošalus ant raudonojo kilimo (ačiū žvaigždės stilistėms Emily Current ir Meritt Elliott).

Jessica Alba
Vida Press

Viskas, ką vilki atlikėja Rihanna, tampa mados hitais (arba apkalbų objektu). Ji ryški kaip chameleonas, iš jos nežinai, ko tikėtis, ir drąsos šiai žvaigždei nestinga. Šiemet ji kaip niekad daug rizikavo (užtenka prisiminti Adamo Selmano permatomą kūrinį), ir ši rizika pasiteisino – Rihanna išrinkta viena stilingiausių pramogų pasaulio asmenybių. Kritikams labiausiai patiko šis ryškiai geltonas „Alexandre Vauthier Couture“ apdaras.

Rihanna
Vida Press

Aktorės Emmos Watson nepavadinsi pačia stilingiausia moterimi, bet šiemet jai vis dėlto pavyko pelnyti keletą stiliaus taškų. Ne tik todėl, kad madų šou ji sėdi pirmosiose eilėse ir nusiperka beveik visus sezonų must have. Kartais rizika pasiteisina ir, pasirinkusi „Christian Dior Couture“ kelnių ansamblį, E. Watson neprašovė. 

Emma Watson
Vida Press

Šių metų atradimu reiktų vadinti 17-metę amerikiečių aktorę Chloë Grace Moretz. Ji nepriekaištingai vilki mados namų „Chanel“, „Valentino“, „Dior“ drabužius ir turi tvirtą nuomonę, kas jai patinka, o kas – ne (pinigų drabužiams, rankinėms ir bateliams jai duoda mama, kas mėnesį fiksuotą sumą). Jos nuomonę įvertino ir stilingiausių įžymybių rinkimų rengėjai.

Chloe Grace Moretz
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis