Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- 5 geriausios šios žiemos megztinių idėjos
- 10 etiketo klaidų, apie kurias nė nenumanėte
- Kokius taškus paspausti ir susigrąžinti ramybę per trumpą laiką
- Veidrodis pagal fengšui - kur jį kabinti, kad laimė ir ištikimybė neapleistų namų
- 2015 metų šukuosenos: grįžta etno ir retro stiliai
- Puikusis plovas
Reikės:
Bulvių
morkų
svogūno
kiaulienos kumpio
druskos, pipirų
krapų (jei mėgstate pabarstyti ant viršaus)
Kaip gaminti
1. Bulves, morkas, svogūną ir mėsą supjaustykite kubeliais.
2. Svogūnus pakepinkite kartu su morkomis ir mėsa (paprieskoniuokite pipirais ir druska).
3. Visus ingridientus sumaišykite.
4. Į čenakinių vidų įpilkite vandens, užtenka vos ant dugno, kad nesviltų, tačiau kas mėgtsa skystesnį troškinį su daugiau sulčių pilkite daugiau.
5. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.