Čenachai

Paprastai pagaminami ir produktų įmantrių nereikalaujantys. Nuolat pagal šį receptą gaminu - puikūs!

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- 5 geriausios šios žiemos megztinių idėjos
- 10 etiketo klaidų, apie kurias nė nenumanėte
- Kokius taškus paspausti ir susigrąžinti ramybę per trumpą laiką
- Veidrodis pagal fengšui - kur jį kabinti, kad laimė ir ištikimybė neapleistų namų
- 2015 metų šukuosenos: grįžta etno ir retro stiliai
- Puikusis plovas

Reikės:

Bulvių
morkų
svogūno
kiaulienos kumpio
druskos, pipirų
krapų (jei mėgstate pabarstyti ant viršaus)

http://ill-make-you-apple-pie.blogspot.com nuotr.

Kaip gaminti

1. Bulves, morkas, svogūną ir mėsą supjaustykite kubeliais.

2. Svogūnus pakepinkite kartu su morkomis ir mėsa (paprieskoniuokite pipirais ir druska).

3. Visus ingridientus sumaišykite.

4. Į čenakinių vidų įpilkite vandens, užtenka vos ant dugno, kad nesviltų, tačiau kas mėgtsa skystesnį troškinį su daugiau sulčių pilkite daugiau.

5. Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

ill-make-you-apple-pie.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis