Savaitės horoskopas: tikrai dar ne viskas prarasta

Savaitės pradžia bus palanki daugeliui.

Šių dienų skaitomiausi tekstai:
- Žinau, kad man labai pasisekė: esu gyva, vaikštau
- Vasario mėn. horoskopas: ar lengvos laukia permainos?
- Ryžių dieta: ne tik sumažintas svoris, bet ir išvengta daugybės ligų
- Nuo kokių moterų vyrai bėga
- Kibinai

BENDRA PROGNOZĖ

Atsiras jėgų, kurių pakaks ne vienai užduočiai įveikti - lyg nematoma jėga jus maitins energija ir entuziazmu, ir niekas negalės jus nustumti nuo užsibrėžto tikslo, niekas nepajėgs įskaudinti.

Sėkmingos bus išvykos, palanku pirkti, atlikti finasines operacijas.

Savaitė ypatinga tuo, kad besirūpindami nesėkmingais darbo reikalais galite nepastebėti jums palankių galimybių. Jums pagelbėtų mokėjimas laukti ir analizuoti, o taip pat – tikėjimas savo jėgomis. Svarbiausia – neskubėti ir nepasiduoti norui išspręsti visus nemalonius reikalus vienu ypu. Tarkime, paimti paskolą, kurią jums bus sunku atiduoti.

Pasistenkite savarankiškai įveikti visas problemas ir juolab neperkelkite jų ant kitų pečių.

Šis laikas tinkamas ne tik su savo antrąja puse santykius pagerinti, bet ir dar labiau sutvirtinti draugiškus santykius, kad jie taptų dar šiltesni. Geras laikas taikytis po ginčų, atnaujinti nutrūkusius romantiškus ryšius.

Ši savaitė – nuostabus laikas mylimojo paieškoms tiems, kas dar nerado šeiminės laimės.

HOROSKOPAS KIEKVIENAM ZODIAKO ŽENKLUI

Ožiaragiai ateinančią savaitę turės apsišarvuoti kantrybe ir deramai sutikti visas problemas darbe, kurių, kaip prognozuoja astrologas, bus daugybė. Nenusiminkite. Jūsų unikalūs organizaciniai sugebėjimai ir humoro jausmas padės nesunkiai išspręsti visus klausimus ir rasti išeitį iš keblios padėties. Artimiausiomis dienomis gali būti daug malonių susitikimų su bičiuliais. Palankios dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Vandeniams planetos pataria būti itin atsargiems su dokumentais. Atidžiai tikrinkite visa, kas juose parašyta. Labai galimas dalykas, kad kažkas mėgins jus apgauti. Būkite budrūs ir neleiskite apsišaukėliams pasipelnyti jūsų sąskaita. Paprasčiausias atsargumas jums padės ramiai praleisti septynias ateinančias dienas. Malonūs vakarai su mylimu žmogumi - štai ko dabar jums reikia, kad atgautumėte dvasinę pusiausvyrą. Jums sėkmingos dienos bus trečiadienis ir šeštadienis.

Žuvys neturėtų pasiduoti svetimai įtakai ir kam nors leisti lemti savo likimą. Neužkraukite visų problemų ant artimųjų ir pažįstamų pečių. Jūs galite išspręsti jas savarankiškai, beje, be ypatingų pastangų. Drąsiau! Jūsų laukia įdomūs laikai, kupini nepaprastų įvykių. Todėl kaip tik dabar jūs turite kaupti jėgas ir energiją. Jums palankios dienos bus pirmadienis ir sekmadienis.

Avinai artimiausiomis dienomis turėtų rimtai pasirūpinti savo sveikata. Įtampa darbe, neduodanti jums ramybės ir neleidžianti sumerkti akių, negali daryti teigiamo poveikio savijautai. Geras poilsis - jums tinkamiausias vaistas šiomis dienomis. Daugiau dėmesio skirkite sau, pakeiskite įvaizdį, nueikite į baseiną ar treniruoklių salę, ir nuovargis pats jus paliks. Meilės fronte viskas klostysis tiesiog puikiai. Jums sėkmingiausios dienos bus antradienis ir penktadienis.

Jaučiai kitą savaitę rūpinsis vaikais ir senyvo amžiaus giminaičiais. Toks dėmesys artimiems žmonėms tikrai pagirtinas, bet neleiskite jiems lipti ant sprando, jūs ir taip turite daug rūpesčių namie ir darbe. Jums nepakenktų ryžtingiau priiminėti sprendimus. Iš malonių netikėtumų artimiausiomis dienomis jūsų laukia susitikimas su senu bičiuliu, su kuriuo jau labai seniai nebuvote susitikę. Bendravimas su juo jus atitrauks nuo kasdienių rūpesčių. Sėkmingos dienos - trečiadienis ir šeštadienis.

Dvyniai tvirtai kops karjeros laiptais. Jūsų profesionalumas ir neregėtas darbštumas neliks nepastebėti vyresnybės, kuri pagaliau jus deramai įvertins. Bet šitoks uolumas darbe gali neigiamai atsiliepti santykiams su artimaisiais. Nepamirškite, kad jiems taip pat reikia jūsų dėmesio ir paramos. Poilsio dienas praleiskite su šeimos nariais, o ne prie darbo stalo. Palankios dienos - antradienis ir ketvirtadienis.

Vėžius, kaip visada, įsuks darbų verpetas, kur jūsų laukia daugybė įdomių projektų ir pasiūlymų. Nesiimkite visko iškart. Pasirinkite, jūsų nuomone, perspektyviausią kryptį. Tinkamas veiksmų planavimas jums palengvins jų realizavimą. Per tuos darbus nepamirškite savo sveikatos. Labai galimas dalykas, kad atsilieps sena trauma, todėl iš anksto pasirūpinkite visų reikiamų vaistų. Sėkmingos dienos - pirmadienis ir penktadienis.

Liūtams astrologas rekomenduoja aktyviai sportuoti. Fizinės pratybos padės atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių ir kaip reikiant pasiruošti svarbiems darbams, kurie jau ne už kalnų. Būkite atidūs artimiesiems. Netrukus jums prireiks jų paramos. Galimas dalykas, kad bičiulis gali paprašyti jūsų patarimo ar pagalbos. Neatsisakykite jam padėti. Jums palankios dienos bus trečiadienis ir penktadienis.

Mergelės, kurias dėl išsiskyrimo su mylimu žmogumi apėmė depresija, netrukus vėl galės ištiesti sparnus. Jūsų laukia labai įdomi pažintis su žmogumi, kuris užims svarbią vietą jūsų gyvenime. Pasitelkite visą savo žavesį ir neeilinį intelektą. Ir jei šis asmuo neištirps nuo jūsų apžavų, tai geru draugu taps tikrai. Palankios dienos pažintims - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Svarstyklėms jau seniai laikas aplankyti senus draugus, kurių nematėte tūkstantį metų. Nesikuklinkite, jūs visada laukiami svečiai jų namuose, tuo labiau, kad astrologas teigia, jog ateinanti savaitė bus kupina netikėtų susitikimų. Gali taip atsitikti, kad kažkuris bičiulis jus pakvies eiti dirbti pas jį. Iškart nereikėtų sutikti, kadangi artimiausiu metu jūsų laukia ne vienas toks pasiūlymas. Vizitams pas draugus labiausiai tiks trečiadienis ir sekmadienis.

Skorpionai stebins aplinkinius savo energija ir gera nuotaika. Jūs būsite dėmesio centras tiek darbe, tiek namuose. Toks optimizmas tiesiog negali neįkrauti atmosferos aplink jus teigiamomis dalelėmis. Bet nepamirškite, kad, būdami visų akivaizdoje, jūs tiesiog neturėsite teisės suklysti. Atidžiai kontroliuokite savo poelgius. Palankios dienos - ketvirtadienis ir šeštadienis.

Kaip teigia astrologas, ateinanti savaitė Šaulių niekuo nenustebins. Viskas klostysis įprastu režimu. Darbas nežada nepakeliamų krūvių ir viršvalandžių. Toks darbo ritmas jums leis visą laisvalaikį skirti savo pomėgiams. Būtų neblogai poilsio dienomis išvykti į užmiestį. Gaivus vėjas tik dar labiau pakeltų jūsų nuotaiką. Palankios dienos bus penktadienis ir sekmadienis.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis