Domėjosi pavasariškomis grožio naujienomis

Kevirtadienio popietę į sostinės viešbučio „Moon Garden“ restoraną rinkosi grožio ir sveiko maisto naujienomis besidominčios žinomos moterys.

Į renginį atvyko dainininkė Ieva Juozapaitytė-Parulienė, dizainerė Jolanta Talaikytė, stilistė Violeta Malevska-Štenger su dukra Paule, floristė Inesa Borkovska.

Organizatorių nuotr.

Besiklausydamos fleitistės Saulės Pavilionytės atliekamų romantiškų melodijų damos skanavo sveikuoliškų užkandžių ir klausėsi pasakojimų apie odos priežiūrą ne tik dieną, bet ir nakties metu. Renginio metu buvo pristatytos pavasariškos natūralios kosmetikos „Dr.Hauschka“ naujienos: naktinis serumas ir gaivūs dezodorantai.

Organizatorių nuotr.

„Pavasaris ateina tik po žiemos poilsio, o rudens derlius renkamas praošus energingai ir saulėtai vasarai. Taip pat ir su mūsų oda – ji gali tinkamai atlikti savo įvairialypes funkcijas tik vadovaudamasi savo unikaliais vidiniais ritmais, iš kurių ji semiasi energijos bei poilsio akimirkų“, - kalbėdama pabrėžė renginio viešnia kosmetikos gamintojo atstovė Ave Oit.

Organizatorių nuotr.

Apie maisto įtaką mūsų savijautai ir organizmo regeneracijai nakties metu pasakojo žaliojo maisto specialistė Olga Dzindzeleta.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis