Animacinių filmų iš Vokietijos peržiūra

Animacinių filmų festivalis "Tindirindis" kviečia į specialią vokiečių animacinių filmų peržiūrą. Kad meilė vaidina svarbų vaidmenį animacijos žanre, dar kartą patvirtina „Jis ir ji“ programa.

Populiariausi straipsniai:
- 7 dienų kefyro dieta ir minus 5 kg
- V. Baublienė: apie ką mąsto vyrai?
- 3 pavasario stiliaus kryptys iš Italijos
- Garsenybių asmeninio trenerio patarimai, kaip nepriaugti svorio ir išlaikyti gražų kūną
- Marsas Dvyniuose. Kai flirtui neliksim abejingi
- Ar įmanoma pamilti svetimą vaiką?

Gil Alkabetz animaciniame filme „Mirti iš meilės“ (To Die Of Love) dvi senos papūgos prisimena praėjusias dienas, ir tai sukelia netikėtų pasekmių jų savininkui. Filme „Anė ir Bu“ (Annie & Boo) Johannes Weiland pasakoja istoriją apie jauną merginą bei atsitiktinumą, ir parodo, kiek daug jausmo gali būti išreikšta kompiuterine animacija. 

Organizatorių nuotr.

Špela Čadez žino, kad sudaužytos širdys gali išgydyti, o nuo meilės aptemęs protas vėl pragiedrėti, ir tai matyti jos lėlių animacijoje „Kankinamas meilės“ (Lovesick). Tuo tarpu Sebastian Peterson pristato išpjautos animacijos ir fotomontažo technika sukurtą „Tobulos meilės dienoraštį“ (Diary Of a Perfect Love), modernią Pigmalijono istorijos versiją.

Kad meilėje svarbi ne išvaizda, o vidinės vertybės, ponia Petersen supranta Daniel Nocke plastilino modeliavimo animacijoje „Šiuolaikiniai ciklopai“ (The Modern Cyclops). O kartais savo gyvenimo meilę gali sutikti po mirties – kaip kad roko žvaigždė Džonas Jan Koester animacijoje „Mūsų žmogus nirvanoje“ (Our Man In Nirvana). Draugystės ir konkurencijos, nekaltumo ir godumo, tyrumo ir meilės istoriją pasakoja Andreas Hykade braižymo technika sukurtoje animacijoje „Ugnies žiedas“ (Ring Of Fire). Du neatskiriami kaubojai sutinka gražią moterį, tačiau tik vienas iš jų ją išties myli.

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis