Operos teatras įkūrė informacijos centrą po atviru dangumi ir skelbia loteriją

Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras, rengdamasis naujajam sezonui, įkūrė laikiną informacijos centrą po atviru dangumi. Teatro prieigose visą šią savaitę – rugpjūčio 18–21 d. – veiks savotiška skaitykla: nuo 11 iki 16 val. praeiviai kviečiami stabtelti, prisėsti ant spalvotų pufų, pasklaidyti teatro leidinius, o į visus kylančius klausimus atsakys teatro darbuotojas.

Be to, kiekvienas praeivis turi galimybę dalyvauti momentinėje loterijoje! Tarp prizų – ne tik LNOBT leisti CD ir DVD, firminiai teatro pieštukai ir šratinukai (kas gana aktualu artėjant rugsėjo 1-ajai), bet ir prabangiai išleista naujojo 2015–2016 m. sezono knyga, kurioje rasite visą informaciją apie būsimas premjeras ir rodomus spektaklius.

O tuos, kam nepasiseks loterijoje, LNOBT kviečia bandyti laimę elektroninėje erdvėje: daryti asmenukę su teatro vaizdu ir registruotis LNOBT feisbuko paskyroje – surinkusiem daugiausiai „Like“ paspaudimų bus dovanojamas kvietimas dviem į vieną iš teatro spektaklių.

Beje, čia pat lauke galima pasklaidyti visų naująjį sezoną rodomų spektaklių programėles, o kiekvienas susidomėjęs nemokamai parsineš namo LNOBT leidžiamą „Bravissimo“ žurnalą.

Informacinė teatro oazė po atviru dangumi veiks iki šio penktadienio imtinai. Kviečiame!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis