Žinomos moterys domėjosi prancūziškomis grožio naujienomis

„Žmoguje viskas turi būti gražu: ir kūnas, ir drabužiai, ir siela, ir mintys,“ - tokiais žodžiais trečiadienio vakarą Baltijos Amerikos klinikoje Eglė Jackaitė pradėjo prancūzišką grožio vakarą.

Populiari aktorė neabejoja, kad drabužius pakeisti nesunku, o veidą ir kūną turime tik vieną, todėl privalome juos puoselėti.

Itin efektyvią, 4 prancūzų mokslininkų - gydytojų sukurtą veido odos kremų liniją „Novexpert“ pristatė specialiai iš Prancūzijos atvykęs grožio inovatorius Cyrille Telinge.

Fotolia nuotr.

„Noriu pasidžiaugti, kad mokslas dideliais žingsniais žengia į priekį, atrasdamas vis naujas, senėjimo procesą lėtinančias priemones. Jau dabar sklando kalbos, kad po kelių dešimtmečių mokslininkai išras priemonę, kuri sustabdys mūsų senėjimą. Šio vakaro metu ir buvo pasakojama apie vieną naujausių mokslo pasiekimų grožio srityje“, - sakė vakaro šeimininkė UAB „Juara“ vadovė Jūratė Butiškienė.

Organizatorių nuotr.

„Novexpert“ kosmetikos pristatyme dalyvavusi Vaida Genytė atskleidė savo grožio paslaptį: „Mano grožiui labai svarbu gera kosmetika, mezoterapijos procedūros, miegas ir dienos režimas. Stengiuosi daug ir gausiai drėkinti odą įvairiais drėkikliais ir serumais. Taip pat man patinka atgaivinti veidą ledukais, kartais pasidarau purvo kaukę. O veiksmingiausios procedūros su citrina. Rytais pasipjaustau citriną ir grėžinėliais išsitepu veidą. Man tai itin efektyvus būdas“.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis