Pristatyta kalėdinė apatinių drabužių kolekcija

Trečiadienio vakarą į sostinės viešbutyje „Europa City“ vykusį renginį „Graži prieš šventes“ rinkosi veiklios ir žinomos moterys.

Į vakarą atvyko dainininkės Rasa Kaušiūtė ir Monika Urbietytė, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, aktorė Vaida Lisikaitė, tituluota gražuolė Justina Ieva Steponavičiūtė, laidų vedėjos Santa Audickaitė ir Gabrielė Laškaitė, stilistė Violeta Malevska ir kt.

R. Valiulio nuotr.

Vakaro metu dalyvės sužinojo, kaip pasirūpinti savo grožiu ir gera savijauta artėjant gražiausioms metų šventėms. Moterys susipažino su „Cryostudijos“ studijos šalčio procedūromis, šilkinėmis „Ellame“ kaukėmis, „Nutriless“ lieknėjimo programa. Savo kūrybą vakaro viešnioms pristatė žinoma fotografė Rūta Andrė, studijos „Rūtos fotostudija“ įkūrėja.

R. Valiulio nuotr.

„Mano mėgstamiausias žanras – moters portretas. Kai moterį fotografuoja moteris fotografė, ji labiau atsipalaiduoja, išlieka natūrali. Be to, fotografuodama moteris aš pati kiekvieną kartą atrandu save iš naujo“.

R. Valiulio nuotr.

Vakaro kulminacija tapo kalėdinės „Women‘secret“ namų drabužių ir apatinio trikotažo kolekcijos pristatymas. Ši kolekcija išsiskyrė jaukumu, šventiškumu ir seksualumu.

R. Valiulio nuotr.

„Women‘secret“ šventinę kolekciją, grojant saksofonistui Gintarui Mockui, demonstravo šokėja Ieva Miklaševskaja, balerina Ramona Rubytė, modeliai Karolina Muzikevičiūtė, Eglė Andzevičiūtė, Justina Cicėnaitė, Ieva Kozlovaitė. Makiažą modeliams kūrė „Makeup Secrets“ meistrai.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis