Išmintinga moteris pokyčius pradeda nuo savęs

Rugsėjo 16–17 dienomis jau ketvirtą kartą vyksiančios Lietuvos moterų konferencijos VEIKLI metu moterys kalbės moterims ir semsis vienos iš kitų optimizmo, motyvacijos, meilės sau, įkvėpimo, sąmoningumo, atsakingumo ir polėkio.

Moterys lavins įgūdžius, padėsiančius kuriant geriausią jų pačių versiją, atskleidžiant jų unikalumą ir individualumą. Juk tik harmoninga ir save pažinusi asmenybė gali būti laiminga.

Kaip teigia konferencijos organizatorės, šiuolaikinis gyvenimo tempas moteris paskandino informaciniame sraute ir jos pamiršo, kad paprasti dalykai nėra prasti. Juk dažniausiai žmones išbalansuoja būtent nežinia. Nors kiekviena moteris turi savo vidinį „kompasą“ – intuiciją, kuri padeda priimti teisingus sprendimus, bet nebeliko laiko stabtelti ir ją išgirsti. Ne mažiau svarbu susikurti ir apsauginį filtrą nuo negatyvios aplinkos informacijos, būtent tai padeda išlikti stabilios emocinės būsenos.

Pagrindinė šių metų konferencijos VEIKLI tema – apžvelgti mus supančią aplinką per santykio su savimi, partneriu, vaikais, aplinkiniais žmonėmis, darbine veikla, namais ir kt. prizmę. Konferencijos pranešėjos kalbės apie sąmoningus ir atsakingus santykių, mitybos, veiklos, sporto, vartojimo, finansų, kalbos ir veiksmų pasirinkimus. Dalyvės gaus atsakymus į amžinus klausimus, kaip būti laimingai santykiuose, kaip atrasti save, kodėl meluojame, kaip vartoti atsakingai ir kodėl mažiau yra daugiau, ką daryti susidūrus su fiziniu ir psichologiniu smurtu artimoje aplinkoje, kaip įžengus į uždraustą zoną joje išlikti nugalėtoja, kokiais degalais prisipildyti, kad būtume sveikos ir energingos, kaip sudėlioti prioritetus, kad viską spėtume, ir kt. Raktus į šiuos klausimus kiekvienai konferencijos dalyvei įteiks harmoningų santykių ekspertė Andrė Pabarčiūtė, AB Šiaulių banko atstovė Viktorija Juzkiv-Grigaitė, sąmoningo svajojimo specialistė Gintarė Davainienė, melo detektorė Viktorija Česonytė, įsimylėjusi Indiją Jūratė Bitinaitė, gydytoja Jelena Tulčina, gebanti prakalbinti akmenis Agnė Vilkoicaitė, „Moterys kalba“ narės Beata Tiškevič ir Lina Petravičiūtė bei daugelis kitų.

Konferencijos pranešimų rubrikoje „Moterys moterims“ su trumpaisiais pranešimais išstos nepaprastos patirties ir išminties turinčios moterys: 7 vaikų mama ir verslininkė Sabina Daukantaitė, į erdvę, kur nepageidaujamos moterys, įžengusi ir sėkmingai save realizavusi fotografė Jurga Anusauskienė, olimpietė ir ilgų nuotolių bėgikė Vaida Žūsinaitė, Camino de Santiago kelią nuėjusi architektė Guoda Bardauskaitė, lėlių pasaulio apsupta Juventa Mudėnienė ir kitos. Tai – tik kelios pavardės iš dar tebepildomo pranešėjų sąrašo. O po šią nuostabią dviejų dienų kelionę dalyves lydės renginio vedėja Laura Imbrasienė.

Savęs pažinimas ir harmonija ne visada ateina iš karto, jų reikia išlaukti. Todėl konferencijos organizatorės kiekvienai dalyvei įduos „meškerę“, o ar per dvi konferencijos dienas joms pavyks pagauti savo gyvenimo žuvį, priklausys tik nuo jų pačių.
Konferencijos metu dalyvių laukia įkvepiantys pranešimai, netikėti atradimai ir malonūs siurprizai. Susitikime konferencijoje VEIKLI!

--------------
Konferencija VEIKLI vyks 2016 m. rugsėjo 16–17 dienomis LITEXPO parodų ir konferencijų centre, Vilniuje. Bilietų galima įsigyti www.bilietupasaulis.lt arba kasose.
Daugiau informacijos http://www.konferencijaveikli.lt/programa.

Užsakymo nr.: PT_71975262

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis