Astrologijos, mados ir grožio vakaras

Pirmadienio vakarą sostinės restorane „Green Hall“ vyko astrologijos, mados ir grožio vakaras į kurį atvyko Vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, dainininkė Rasa Kaušiūtė, aktorė Lina Budzeikaitė, advokatės Vilija Gražulytė ir Eglė Mockienė, šukuosenų meistras Robertas Danilevičius ir kt.

Žinoma astrologė, dvasinio ugdymo propaguotoja Nijolė Gabija Wolmer pristatė 2017 m. astrologinį Mėnulio kalendorių, taip pat pasakojo apie ką tik prasidėjusius Raudonojo Ugninio Gaidžio metus.

Nijolė Gabija Wolmer
Organizatorių nuotr.

Renginio svečiai galėjo išvysti kūrėjos Rasos Andrikienės dviejų dalių kolekciją „Šilko dovana“. R. Andrikienės sakė, kurianti moteriai, kuri širdyje visada yra jauna ir laisva. Autorės kuriami šilko drabužiai patogūs vilkėti, nevaržantys judesių, suteikiantys laisvės, romantikos pojūtį. „Seksualumas man asocijuojasi su išmintimi, saviverte ir sieliškumu“, – sakė kūrėja, užsiimanti šilko tapymu daugiau nei trejus metus.

Vakaro svečiai
Organizatorių nuotr.

Tapyba ant šilko R. Andrikienė vadina ne tik atsipalaidavimu, bet ir meditacija, leidžiančia pakilti virš kasdienybės. Kūrėją šilkas masina todėl, kad tai pati už save kalbanti medžiaga, tereikia mokėti ją prakalbinti. „Anksčiau sakydavau, kad mane įkvepia trys „V“ – vynas, vyras ir vaikai. Tačiau savo vyną jau išgėriau, taigi, dabar mane labiausiai įkvepia vanduo, vyras ir vaikai“, – šypsodamasi sakė R. Andrikienė. Naujausią autorės kolekciją sudarė tunikos, chalatėliai, naktinies drabužiai, palaidinės, skarelės ir šaliai.

Organizatorių nuotr.

R. Andrikienės kolekciją „Šilko dovana“ drauge su modeliais demonstravo grupės „Vyšnios“ narės Aistė Karanauskytė ir Sandra Navickaitė, šokėjos Viktorija Engelgardt-Bajor, Ieva Riepšaitė, Kristina Vasilevskaja, balerinos Polina Borisova, Agnė Steponkevičiūtė.

Organizatorių nuotr.

Demonstruojant kolekciją gyvai grojo fleitistė Marija Račkauskaitė.
Vakaro dalyviai galėjo apžiūrėti papuošalų kūrėjos Viktorijos Žičkutės, prekinio ženklo „Mavijupa“ įkūrėjos, autorinius darbus. Tai – ne tik įprasti papuošalai, bet ir chokeriai, stilingieji kūno diržai. Dalis papuošalų buvo pritaikyta prie R. Andrikienės šilko drabužių kolekcijos.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Robertino Valiulio nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis