10 dalių pavasario / vasaros garderobas: ką turite, o ko dar trūksta?

Vasara jau visai čia pat - saulė paglosto vis dažniau, o temperatūra kyla kasdien. Taigi jau dabar peržvelkite spintą ir pasitikrinkite, ar turite svarbiausius vasariškus drabužius, kurie leis apsirengti greitai, patogiai ir, žinoma, stilingai. Šį kartą siūlome susikomplektuoti 10 dalių šiltojo sezono garderobą.

1. UNIVERSALIOS KELNĖS

Tai tiesios, švelniai prigludusios kelnės, kurias galėsite mūvėti ir prie elegantiško švarko, ir prie sportiškos beisbolininkų striukės. Rinkitės kokybiškas, galbūt šviesesnio neutralaus atspalvio: rusvas, kupranugarių kailio, melsvas, pilkšvas, balintos kavos ir t.t. Jei apatinė figūros dalis pilnesnė (platūs klubai, apvalainos šlaunys ir t.t.), verčiau vilkėti šviesią palaidinę, o kelnes rinktis tamsesnių spalvų.

Šiandien rasite daugybę kelnių modelių, kurie dailina figūrą - kilsteli sėdmenis ir formuojančiai apglunda šlaunis. Vasarai puikiai tiktų trumpinto silueto kelnės. Prie tokių galėsite madingus batelius, aplink čiurną tvirtinamus dirželiais ar kaspinais.

Kelnės SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

2. DŽINSAI

Šį sezoną madingiausi laisvesnio silueto (boyfriend) džinsai, lopyti arba sudurti iš kelių audinio detalių, taip pat vintažiniai aukštintu liemeniu ir siuvinėti spalvingomis aplikacijomis. Tačiau iš tendencijų dar tikrai nesitraukia ir plėšyto denimo džinsai. Tai visuregis drabužis, tinkantis ne tik laisvalaikio, bet ir smart casual aprangai. Plačiau apie šiųmetes džinsų tendencijas ir prie ko juos derinti sužinosite ČIA.

Džinsai SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

3. VASARIŠKAS SIJONAS

Vasarą be galo malonus jausmas, kai kojas glosto lengvas plazdantis audinys. Įsigykite 50-ųjų stiliaus platėjantį įliemenuotą sijoną, toks pabrėš jūsų moteriškumą, atrodys elegantiškai net prie sportinių batelių. Vasarą nebijokite spalvingų arba margintų medžiagų, vienas lengviausiai pritaikomų raštų - gėlės.

Sijonas SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

4. LAISVALAIKIO SUKNELĖ

Be abejo, vasarą be suknelės ištvertų mažai kas. Siūlome įsigyti keletą, kad turėtumėte ir kuo keliauti į pajūrį, ir kuo pasipuošti pasimatyme gamtoje. Pirmiausia apie neįpareigojančią miesto suknelę. Rinkitės lengvai krintančią, kuri nevaržytų judesių, gana neutralaus stiliaus, kad prie jos tiktų ir džinsinis švarkas, ir klasikinis, ir odinė striukė. Šį pavasarį mados topas - marškinių tipo suknelės, o madingiausias raštas - dryžiai.

Suknelė SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

5. ELEGANTIŠKA SUKNELĖ

Kita suknelė lai būna moteriškesnė, elegantiškesnė - tokia, kurią vilkėdama jaustumėtės pasipuošusi. Vėlgi dairykitės lengvo audinio, leidžiančio kvėpuoti odai. Nesirinkite pernelyg prigludusios suknelės, karštą dieną kur kas maloniau jausitės vilkėdama laisvą. Elegancijos ir puošnumo suteiks taliją išryškinantis dirželis ir aksesuarai: aukštakulniai bateliai, dailus mažas rankinukas, o galbūt ir skrybėlaitė.

Suknelė SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

6. ROMANTIŠKA PALAIDINĖ

Apgyvendinkite spintoje ir keletą naujų palaidinių. Šį sezoną grįžta romantiškas, net lėlišku pramintas stilius. Tai įvairūs pasteliniai atspalviai (ypač rausvi ir sodresni rožiniai), raukiniai, kaspinai, atviri pečiai, perregimi audiniai, tiulis, šilkas. Romantiška palaidinė tiks ir dienai, ir vakarui. Jei įsigysite vienspalvę, galėsite iš jos sukurti daugybę dailių derinių.

Palaidinė SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

7. PATOGŪS MARŠKINĖLIAI

Žinoma, reikėtų turėti ir kasdienius trikotažinius marškinėlius. Pamirškite paprastus baltus - tai nuobodu! Pavasarį įsigykite šviesius, bet su užrašais, grafiniais piešiniais ar subtiliai margintus. Tokie marškinėliai pagyvins laisvalaikio aprangą, puikiai derės prie ryškių arba originalaus dizaino drabužių.

Marškinėliai SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

8. PUOŠNI PALAIDINĖ

Kad jau prakalbome apie šventiškesnį įvaizdį, viena palaidinių turėtų būti ne laisvalaikio tipo, bet skirta progoms: renginiams, vakarėliams, vakarienėms ir t.t. Nesuklysite įsigijusi neutralios arba klasikinės spalvos, prabangesnio audinio ar puoštą dekoratyviais elementais. Jei renkatės universalią juodą palaidinę, ieškokite su madingais iškarpymais arba perregimo audinio įsiuvais. Tokia neleis kūnui sukaisti karštą dieną ir atrodys itin gundančiai.

Palaidinė SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

9. ŠVIESUS ŠVARKAS

Nors juodas klasikinis švarkas tinka visiems metų laikams, šiltąjį sezoną vilkėkite šviesesnį. Be abejo, itin stilingas dizainerės Coco Chanel pamėgtas vasaros švarkas - klasikinis baltas. Visgi tokį prižiūrėti paprasta ne kiekvienai, tad galite rinktis ir iš kitų atspalvių: pastelinis rausvas ar žydras, smėlio, koralų, pudros, pilkšvas, mėtų ir t.t. Pasimatuokite lininį švarką - tai idealus drabužis vasarai.

Švarkas SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

10. LENGVAS MEGZTINIS

Pasitaiko ir vėsesnių dienų, tad drabužinėje raskite vietos megztiniui. Žinoma, storo žieminio neprireiks, tačiau lengvas trikotažinis tikrai pravers. Siūlome rinktis smulkesniais bretanės dryžiais margintą megztinį. Tokį drąsiai galėsite vilkėti ir prie vienspalvių, ir prie intensyvių raštų drabužių, nes bretanės juostelės - klasika (yapč tinka prie gėlių marginimo).

Megztinis SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74645728

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis