20 metų trukusią meilės istoriją sudrumsčia išdavystės nuojauta...

Kokios paslaptys tarpsta atokiame vynuogyne Provanse?

Carol Drinkwater „Pamiršta vasara

Dvidešimtmetį trukusią meilės istoriją sudrumsčia išdavystės nuojauta. Kokios paslaptys tarpsta atokiame vynuogyne Provanse?

Džeinė sutiko Luką pirmoje kelionėje į Prancūziją ir iš karto pajuto – jis skirtas jai. Po dviejų dešimtmečių, nepaisant nesutarimų su anyta, Džeinės ir Luko gyvenimas lyg idilė. Lukas – pripažintas režisierius, ji – sėkmingai dirbanti vertėja. Gyvendami Londone rudenį keliauja į Prancūziją, į Luko šeimos vynuogyną, rinkti derliaus.

Tačiau šie metai bus kitokie. Džeinė praranda savo gyvenimo meilę. Netrukus ima aiškėti slaptos vyro gyvenimo detalės ir klausimų kyla daugiau, nei įmanoma rasti atsakymų. Ar Džeinė tikrai gerai pažinojo savo vyrą?

Kovodama su nepakeliamu sielvartu Džeinė nutaria išsiaiškinti tiesą. Bet ar tai, ką ji sužinos, atsakys į visus klausimus? Ar tik privers dar labiau abejoti vyru, kurį mylėjo visą gyvenimą?

Santos Montefiore gerbėjams „Pamiršta vasara“ siūlo nuostabią kelionę po Prancūzijos pietuose esantį Provansą – kerintys gamtos vaizdai, gyvenimo ir darbo vynuogyne subtilybės, paslaptys ir nenuspėjami įvykiai įtrauks ir nepaleis iki pat istorijos pabaigos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis