Rudens kvapas pagal asmenybės tipą – kokį pasirinkti?

Naujas sezona kviečia atrasti naują aromatą. Dabar norisi kuriam laikui pamiršti lengvus, gaivius kvapus ir pereiti prie kažko tinkamesnio vėsiam orui. Geriausi nauji rudens aromatai yra sodrūs, dvelkia oda, gintaru, medžiu. Išsirinkite, kurie labiausiai tinka būtent jums: seksualūs, maištingi, rafinuoti ar išskirtiniai.

SEKSUALUS

„Sexy Ruby“ („Michael Kors“)


Gamintojo nuotr.

Šis kvapas savyje talpina moterišką stiprybę ir seksualumą. „Sexy Ruby“ veidas – turbūt žymiausia Lietuvos manekenė Edita Vilkevičiūtė, kuri kampanijai buvo pasirinkta dėl savo sugebėjimo lyg be pastangų atrodyti žavinga ir kartu stipri. Raudonas kaip rubinas kvepalų buteliukas taip pat jungia puošnumą ir drąsą. Jis papuoš bet kurios ugningos moters grožio lentyną.

ELEGANTIŠKAI MAIŠTINGAS

„Gabrielle“ („Chanel“)


Gamintojo nuotr.

Naujausias „Chanel“ kvapas yra 15 metų laukta naujiena (prieš tai paskutinis kvapas buvo išleistas 2002-aisiais), tad nieko keisto, kad tai yra šio sezono aromatas-žvaigždė. Itin moteriškų, gėlėmis kvepiančių kvepalų veidas – berniukiško sudėjimo, maištinga ir visuomenės normų nebijanti laužyti aktorė Kristen Stewart. Maištingumas pabrėžiamas ir jo pristatyme, juk šia savybe pasižymėjo ir pati madmuzelė Chanel.

MOTERIŠKAS

„Bloom“ („Gucci“)

Gamintojo nuotr.

Kvepalų natas diktuoja pavadinimas – „Bloom“ (angl. Žydėti). Tai tobulas aromatas gėlių kvapų mėgėjoms – čia šis itin stiprus. Iš pirmo žvilgsnio labiau pavasariui tinkančiam aromatui gilumo suteikia kvapiosios tuberozos ir medžio natos, kurios jį paverčia stipriu konkurentu kitiems naujiems šio sezono kvapams. Gėlių kvapas moteriškai moteriai.

IŠSKIRTINIS

„Vetyverio“ („Diptyque“)


Gamintojo nuotr.

Toms, kurioms svarbus individualumas – išskirtinis, įsimenantis kvapas „Vetyverio“. Tai sodrus, išliekantis aromatas, kuriame susimaišo dūmų, medžio ir prieskonių natų suteikiantis retiveris ir švelnus gėlių kvapas. Vis dėlto jis tiks ir toms, kurios nėra itin sunkių kvepalų gerbėjos – gaivus greipfrutas šį aromatą paverčia tinkamu dienai.

RAFINUOTAS

„Girl of now“ („Elie Saab“)

Gamintojo nuotr.

Naujieji „Elie Saab“ kvepalai – prabangūs ir egzotiški. Čia susipina saldžių mandarinų, kriaušių ir pistacijų riešutų bei apelsino žiedo, magnolijos ir migdolų natos. Jie skirti jaunai šiuolaikinei moteriai, kurios asmenybė traukia kaip magnetas, o įvaizdis priverčia atsisukti. Akį traukią ir kvepalų buteliukas – jį sukurti įkvėpė gėlėmis dekoruota dizainerio Elie Saabo kurta vakaro rankinė.

ŽAISMINGAS

„Twilly d'Hermes“ („Hermes“)


Gamintojo nuotr.

Šio kvapiojo vandens pavadinimas – tai aliuzija į klasikinį „Hermes“ aksesuarą – ilgą, ploną skarelę. Jos mini variantas puošia ir kvepalų buteliuką. Šį kvapą įkvėpė laisvė ir kūrybingumas, juos simbolizuoja energija pulsuojančios imbierų, tuberozų, santalų natos. Nors „Twilly d'Hermes“ yra orientuotas į jaunimą, jį įvertins visos moterys.

STIPRUS

„La Femme Intense“ („Prada“)


Gamintojo nuotr.

Išskirtinis aromatas moteriai, kuri neslepia savo asmenybės intensyvumo – „La Femme Intense“ (pranc. Intensyvi moteris). Tai prašmatni, geidulinga gėlių puokštė, kurią papildo tuberozos, kvapiosios kanangos ir pačiuliai. Kvapusis vanduo buvo kurtas mados namų „Prada“ moteriai – išskirtinei asmenybei, tokiai pat stipriai, kaip ir šis kvapas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis