Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Kaip rengsimės šį pavasarį? 7 populiariausios tendencijos
- Baltos spalvos interjeras - idealus pasirinkimas mažos erdvės būstuose
- A. Kriščiūnas: neįtikėtina, bet varguolio laimė yra bene tikriausia
- Marsas Avine: atsivers vyriškosios savybės
- Purios varškės spurgos
4 asmenims
Reikia:
8 blauzdelių
Marinatui:
100 ml adžikos
50 ml aliejaus
1 šaukštelio cukraus
2-3 česnako sikltelių (pagal skonį)
1 šakelės šv. rozmarinų arba 1/2 šauktleio dž. žalumynų (pagal skonį)
Kaip gaminti
* Sutrinkite česnako skilteles. Paruoškite marinatą: sumaišykite adžiką, aliejų, cukrų, česnakus ir rozmarinus ar džiovintus -alumynus.
* Vištų blauzdeles sudėkite į indą ir užpilkite marinatu. Uždenkite ir pakratykite.
* Uždengtą indą palikite 3-12 valandų pastovėti.
* Kepkite orkaitėje ar ant grotelių. Skanaus!
****
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!