Vištiena su kariu - per 20 minučių

Darbo dieną neturime daug laiko virtuvėje stovėti. Siūlome pasigaminti vištienos - užtruksite vos 20 minučių, o pietus valgysite sočius, skanius ir sveikus!
© Shutterstock nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Kaip būnant 60-ies atrodyti lyg 30-metei? Christie Brinkley istorija
- V. Baublienė: ar lengva būti kiaune?
- Kokie šviestuvai reikalingi miegamajame
- Savaitės horoskopas: abejonės ims sklaidytis
- Sūrio sriuba su vištiena

Reikės:

800 g vištienos krūtinėlės filė
2 svogūnų
druskos
juodųjų pipirų
kario
100 g grietinėlės (galima naudoti ir pieną)
saulėgrąžų aliejaus

Kaip gaminti:

* Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite aliejaus. Kol jis kais, žiedeliais supjaustykite svogūnus. Suberkite juos į aliejų.

* Vištienos filė supjaustykite gabaliukais. Suberkite į keptuvę su suminkštėjusiais svogūnais.

* Jei norite, į troškinį galite įberti supjaustytų daržovių - paprikos, žirnelių ar kt.

* Pabalusius mėsos gabaliukus apibarstykite druska, arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) kario. Viską išmaišykite. Maždaug 3 minutes troškinkite.

* Į keptuvę įpilkite grietinėlės. Lengvai, atsargiai išmaišykite, patroškinkite. Uždengkite dangčiu ir nukelti nuo ugnies. Viskas, paruošta. Palaikykite dar kelias minutes ir – skanaus!

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Bulvių kroketai su varške ir sūriu

Tinka kaip patiekalas arba garnyras.

Tradiciniai Kijevo kotletai

Skanių nekasdieniškų kotletų receptas.

Koldūnų apkepas su špinatais ir sūriu

Koldūnus, užuot išvirus, galima apkepti su dviejų rūšių sūriu ir špinatais ir gauti labai neblogą rezultatą. O jei dar virtinukai naminiai…

Mielinės pusryčių bandelės

Šias bandeles kepu, tešlą paruošusi iš vakaro. Būtinai valgome šviežias, ką tik iš orkaitės ištrauktas.

Firminis obuolių pyragas

Obuoliai krituoliai tiesiog prašosi į krepšį, o išsiilgusieji rudeninio obuolinio skonio tiesiog reikalauja šio pyrago. Kasdien.

Kaip pasigaminti moliūgų tyrę (1)

Šį rudenį nusprendžiau būtinai bent keletą kepinių išbandyti su moliūgais. Niekada nebuvau ragavusi ir kepusi kažką iš moliūgo. Gamindavau tik trintą sriubą, kuri beje, labai labai skani.

Persikų duonelė su graikiniais riešutais

Visiems persikų ir persikinių kepinių mėgėjams. Duonelė drėgna, minkštutė, kvapni. Tiek vaisių, tiek riešutų kiekį galite pakeisti pagal savo skonį. Aš mielai šiuo receptu pasinaudosiu dar kartą!

Purus, trapus ir drėgnas varškės pyragas (5)

Purus, trapus, gana drėgnas ir labai draugiškas (gaunasi tokio dydžio, kad visus draugus pavaišinsit) pyragas!

Traškieji bulvių ir sūrio blynai (1)

Tarkuotų bulvių blynų iki šiol net nemokėjau kepti. Bandymų buvo, bet nesėkmingų. Tai prisvildavo, tai subyrėdavo, tai skonis neįtikdavo - prėska, nuobodu, per paprasta. Iki šio recepto...

Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis ir antiena

Jei tik mėgstate troškinius, tuomet ir šis patiekalas neabejotinai Jums patiks. Tereikia viską sudėti į kepimo indą ir pašauti į orkaitę.