Vištiena su kariu - per 20 minučių

Darbo dieną neturime daug laiko virtuvėje stovėti. Siūlome pasigaminti vištienos - užtruksite vos 20 minučių, o pietus valgysite sočius, skanius ir sveikus!
© Shutterstock nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Kaip būnant 60-ies atrodyti lyg 30-metei? Christie Brinkley istorija
- V. Baublienė: ar lengva būti kiaune?
- Kokie šviestuvai reikalingi miegamajame
- Savaitės horoskopas: abejonės ims sklaidytis
- Sūrio sriuba su vištiena

Reikės:

800 g vištienos krūtinėlės filė
2 svogūnų
druskos
juodųjų pipirų
kario
100 g grietinėlės (galima naudoti ir pieną)
saulėgrąžų aliejaus

Kaip gaminti:

* Ant ugnies pastatykite keptuvę, įpilkite aliejaus. Kol jis kais, žiedeliais supjaustykite svogūnus. Suberkite juos į aliejų.

* Vištienos filė supjaustykite gabaliukais. Suberkite į keptuvę su suminkštėjusiais svogūnais.

* Jei norite, į troškinį galite įberti supjaustytų daržovių - paprikos, žirnelių ar kt.

* Pabalusius mėsos gabaliukus apibarstykite druska, arbatiniu šaukšteliu (su kaupu) kario. Viską išmaišykite. Maždaug 3 minutes troškinkite.

* Į keptuvę įpilkite grietinėlės. Lengvai, atsargiai išmaišykite, patroškinkite. Uždengkite dangčiu ir nukelti nuo ugnies. Viskas, paruošta. Palaikykite dar kelias minutes ir – skanaus!

****

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Obuolių pyragas su razinomis ir migdolais

Turiu išsisaugojusi kelis dar nė karto nebandytus obuolių pyragų receptus.

Skanusis plokštainis „Magdė“ (5)

Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.

Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis

Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.

Kitokie traškūs bulviniai blynai (4)

Dviejų tarkių bulviniai blynai.

A. Užkalnis: koks yra pagrindinis gero restorano uždavinys (2)

Andrius Užkalnis išduoda, kodėl į vienus restoranus žmonės grįžta, o į kitus – ne.

Sūrio sriuba su pievagrybiais (1)

Tai išties viena skaniausių sriubų.

Morkų sriuba su jogurtu ir kmynais (2)

Ši „šilkinė“ morkų sriuba gardinta tik įprastais prieskoniais ir patiekta su jogurtu. Sriuba lengva, greitai paruošiama.

Morkų pyragas su razinomis ir kakavine glazūra (4)

Rudeninių spalvų turtingo skonio pyragas.

Tiršta kokosų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Tirštos ir sočios sriubos pačios tinkamiausios, kai orai savo šiluma nebelepina. Išbandykite.

Tortas „Paukščių Pienas“ (1)

Torto receptą radau vienoje socialinuio tinklo grupėje. Tortą aš pakeičiau taip, kaip man apasirodė, kad bus skaniau ir paprasčiau.