Vakarienei – labai gardūs blynai!

Oi kaip mane erzina, kad vis nepataikau, kiek savo šeimynai rytais išvirti košės. Visai neseniai pasakiau stop tokiam maisto švaistymui. Liko košės – iš jos gims koks kitas patiekalas. Štai taip, man visai netikėtai, atradau išties labai gardžių ir šeimos teigiamai įvertintų blynų receptą.

Labai rekomenduoju jį išbandyti visoms mamoms, ieškančioms sveikesnių, tačiau skanių, alternatyvų savo vaikams.

REIKĖS:

1,5 stiklinės išvirtos avižinių dribsnių košės (mes naudojome „Dobele“ viso grūdo dribsnius);
0,5 stiklinės augalinio pieno (galima naudoti ir karvės pieną);
1 v. š. tirpinto kokosų aliejaus;
3–4 v. š. ryžių arba migdolų miltų (juos galima keisti avižiniais, speltos ar tradiciniais kvietiniais miltais);
½ a. š. kepimo miltelių;
druskos;
2 v. š. medaus (arba 1 bananas)

Asmeninio albumo nuotr.

GAMINIMAS:

Visus ingredientus sumaišome ir kepame blynus įkaitintoje keptuvėje su 1 v. š. kokosų aliejaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis