Užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis

Laukiate svečių? Turiu labai skanią ir greitai paruošiamą užkandėlę su paštetu, kuriai sunkiai galėsite atsispirti.

Ingredientai:

300 g pašteto;
100 ml grietinėlės;
saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
saujelės raudonųjų vynuogių;
2 itališkų raguolių arba prancūziško batono.

Asmeninio albumo nuotr.

Gaminame

* Raguolį ar prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis ir paskrudinkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros. Išimkite ir palikite visiškai atvėsti.

* Dubenyje iki vientisos masės sumaišykite paštetą, grietinėlę ir petražolės.

* Ant skrebučio užtepkite paruoštą užtepėlę, uždėkite pjaustytų vynuogių ir papuoškite petražolėmis.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis