Populiariausi straipsniai:
- A. Adamkienė: daugiau interviu nebeduosiu
- Darbe – elegantiška, bet moderni apranga (FOTO)
- Ką apie namų interjerą byloja žalia spalva
- Kaip įveikti celiulitą?
- Jautienos šiupinys
Reikia:
2 vištienos krūtinėlių;
3 riekelių forminio batono;
kelių šakelių šviežių petražolių;
kelių šakelių šviežių krapų;
žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės;
druskos, juodųjų pipirų;
1 kiaušinio;
miltų;
Padažui:
3 v.š. majonezo;
1 v.š. grūdėtųjų garstyčių.
Kaip gaminti
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite maždaug piršto storio gabalėliais.
2. Į blenderį sudėkite plėšytas batono riekeles, petražoles, krapus, citrinos žievelę, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską susmulkinkite, bet ne per smulkiai, kad liktų stambesni gabalėliai.
3. Į dubesnes lėkštes sudėkite batono trupinius, į kitą - miltus, dar į kitą - išplaktą kiaušinį.
4. Ant vidutinės ugnies keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vištienos gabalėlius apvoliokite miltuose, nupurtykite jo perteklių, po to - kiaušinio plakinyje ir batono trupiniuose. Kepkite iš abiejų pusių, kol gabalėliai gražiai apskrus. Padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų aliejaus perteklius.
5. Patiekite su padažu.
Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!