Traški kiauliena saldžiarūgščiame padaže – vos per 15 minučių

Greitai ir skaniai!

Reikės

500-700 g kiaulienos sprandinės
druskos
pipirų
2 šaukštų krakmolo
indelio moliūgų mišrainės (naudojau 0,5 l)

Gaminame

* Mėsą supjaustyti kubeliais, įtrinti druska ir pipirais ir palikti pasimarinuoti apie valandą.

* Suberti krakmolą gerai permaišyti, kad visi gabalėliai tolygiai pasiskirstytų ir kepti įkaitintoje keptuvėje ant alyvuogių aliejaus maišant apie 10-12 min., kol gražiai apskrus (geriausia ne visą mėsą iškart, o po keletą gabalėlių, tai jei bus traškesni), sudėti naminę moliūgų mišrainę, permaišyti, patroškint ikol sušils.

Ir voila – žaibiškas patiekalas paruoštas!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis