Tinginys su zefyrais

Pagerintas zefyrais šokoladinis desertas – tiesiog smaližių svajonė. Tokio daug nesuvalgysi – užteks ilgam arba dideliam būriui saldumynų mėgėjų.

Reikės:


200 g sviesto,

3 pakelių sausainių,

1 indelio kondensuoto pieno,

180 g juodojo šokolado,

5 šaukštų nesaldžios kakavos miltelių,

3-5 zefyrų.


Kaip gaminti

* Sausainius sulaužykite mažais gabaliukais ir suberkite į didelį dubenį.

* Zefyrus susmulkinkite mažais gabaliukais.

*Sviestą ir šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, įmaišykite kakavą ir kondensuotą pieną bei zefyrus. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Užpilkite ant sausainių ir gerai viską išmaišykite.

* Sukrėkite tinginio masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suspauskite ją šaukštu.

* Padėkite sustingti į šaldiklį (taip greičiau) arba šaldytuvą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis