Tebus lengva gaminti, skanu valgyti!

Geriausi metų receptai gražiausioms šventėms ir kasdienai – jau ketvirtajame metiniame kulinariniame „Moters“ leidinyje.

Šiemet – didesnio formato, naujo dizaino, papildytas pokalbiais su mitybą išmanančiais žmonėmis bei stalo, namų dekoravimo idėjomis. Visi patiekalai leidinyje mūsų fotografuoti, išbandyti ir išragauti. Norime drauge su jumis pasidžiaugti ir pasidalinti gardžiausiais šių metų valgiais, įspūdžiais iš kelionių, naudingais kulinariniais atradimais.

Žurnalas "Moteris"

Šventiniai patiekalai ir kalėdinė vakarienė sename ir paslaptingame Jakiškių dvare įkvėps iekančiuosius idėjų gražiausiai, laukiamiausiai metų šventei (p. 2).

Žurnalas "Moteris"

Žuvų mėgėjai mūsų pasakojimuose nukeliaus į Kuršių marių skalaujamą Šturmų uostą Šilutės rajone, kur galima paragauti gardžiai marinuotos žalios lietuviškos žuvies (p. 90). Dar pakeliaus po Kataloniją, kur ruošiama juodoji paelija su jūrų gėrybėmis ir sepijų rašalu (p. 72), po Toskaną Italijoje, kur gaminamas amaretas, torteliniai, kantučiniai ir daug kitų skanumynų (p. 50).

Žurnalas "Moteris"

Tie, kam rūpi valgyti ir skaniai, ir sveikai, bus naudingi Aliaskoje gyvenančios lietuvės mitybos specialistės Daivos Gaulytės gyvenimiška patirtis ir atradimai (p. 82).

Žurnalas "Moteris"

Leidinyje per 70 gardžių patiekalų visiems metų laikams: iš daržovių, vaisių, grybų, uogų, mėsos, žuvų, taip pat daug neragautų kepinių ir kitokių skanėstų. Tarp jų – ir organizmą stiprinančių bei valančių patiekalų receptai (p. 32).

Žurnalas "Moteris"

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis