Sūrio sriuba su vištiena

Labai švelnaus skonio sriuba. Kadangi ji pakankamai tiršta, tad yra labai soti.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- 5 stiliaus idėjos išraiškingų figūrų moterims (FOTO)
- Kaip jaukiai ir patogiai įsikurti mažoje erdvėje
- Kokia spalva, atliekant makiažą, visiškai netinka vyresnėms moterims
- Medus – ideali kovos su antsvoriu priemonė
- Kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais

Reikės:

1,5 litro vandens,
200 g vištienos filė,
80 g ryžių,
1 didesnė morka,
2 bulvės,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
0,5 a.š. kario,
300 gr. lydyto sūrio,
druskos,
pipirų,
šviežių krapų.

Kaip gaminti

* Į vandenį beriam druskos, pipirų ir verdam vištienos filė apie 20 min. Išimame ir supjaustome mažais gabaliukais. Į mėsos sultinį suberiame ryžius, paverdame apie 5 min., tuomet sudedame kubeliais pjaustytas bulves, burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai supjaustytą svogūną.

* Verdame, kol bulvės ima minkštėti. Tada sudedame supjaustytą mėsą, susmulkintą česnaką ir suberiame karį. Paverdame apie 10 min. Nukeliame puodą nuo ugnies, sudedame sūrį, maišome, kol išsilydo. Įberiame krapų. Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis