Reikės:
rūkyto jūros ešerio arba menkės (juose mažai ašakų),
0,5 kg spagečių,
150-200 ml grietinėlės,
šaukšto sviesto,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
saujelės šviežių krapų,
arbatinio šaukštelio citrinų sulčių.
Kaip gaminti
* Iš žuvies išrinkite ašakas, jos gabaliukus sudėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą, užberkite pipirų, keletą minučių pakepinkite, pamaišykite, supilkite grietinėlę. Nukelkite nuo viryklės. Įmaišykite sukapotus krapus.
* Spagečius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės ir nukoškite.
* Padalinkite spagečius į lėkštes, uždėkite žuvies su padažu. Jeigu trūksta, užberkite šviežiai maltų pipirų. Pašlakstykite patiekalą citrinų sultimis.