Populiariausi straipsniai:
- Madingiausi 2014 metų vasaros kirpimai (FOTO)
- Horoskopas rugpjūčio mėnesiui - sėkmė visai čia pat
- Baltymų dieta: -7 kg per 10 dienų
- Karalienė Marija Antuanetė – despotės motinos ir paskalų auka (FOTO)
- Figūrą koreguojančios suknelės iki 100 Lt (FOTO)
- Aštriai marinuoti agurkėliai
Reikės:
200 g spagečių;
12 vnt. juodųjų alyvuogių be kauliukų;
pusės galvutės raudonojo svogūno;
2 pomidorų;
6 vnt. ančiuvių;
1 čili pipiro;
1 v.š. balzaminio modemos acto;
2 v.š. aliejaus;
druskos, juodųjų pipirų;
100 g rūkytos kiaulienos šoninės.
* Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, pomidorą - kubeliais, alyvuoges - žiedeliais, čili pipirą ir ančiuvius - smulkiais kubeliais. Viską sudėkite į dubenį, supilkite actą, aliejų ir išmaišykite.
* Išvirkite spageti pagal nurodymus ant pakuotės.
* Šoninę supjaustykite juostelėmis ir apkepkite keptuvėje.
* Karštus spagečius sudėkite į dubenį su produktais, dėkite šoninę, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.