Šokoladiniai triufeliai su romu

Šokolainiai triufeliai – desertas, kurio galima pasigaminti ir namuose. Pavyzdžiui, šį savaitgalį.

25 triufeliams reikės:
1 vanilės lazelės,
90 ml plakamosios grietinėlės,
200 g šokolado,
270 g nugos,
100 g cukraus pudros,
80 g aromatiniame rome STROH 80 išmirkytų razinų (razinas rome reikia mirkyti apie 12 val.),
kakavos pabarstymui.

Kaip gaminti
* Peilio galiuku išskobkite vanilės ankštį. Vanilės minkštimą, pačią ankštį ir grietinėlę kaitinkite 5 min.
* Ankštį iš grietinėlės išimkite. Palaipsniui į grietinėlę sudėkite šokoladą bei nugą ir ištirpinkite.
* Atsargiai įmaišykite cukraus pudrą.
* Galiausiai sudėkite aromatiniame rome STROH 80 išmirkytas razinas. Viską gerai išrmaišykite ir palikite masę valandai atvėsti.
* Iš pravėsusios masės suformuokite 25 triufelius ir apibarstykite juos kakava.

Dalyvaukite konkurse „Už receptus su romu – vertingi prizai virtuvei“ ir laimėkite prizų!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis