Skani ir pikantiška cukinijų mišrainė žiemai

Susiviliojau internete rastu nauju receptu ir dar pasidariau kelis stiklainiukus cukinijų mišrainės. Manau, neapsirikau - labai skanu ir pikantiška!

Populiariausi straipsniai:
- Jacqueline Kennedy – JAV prezidento žmona, miegojusi su abiem jo broliais
- Kaip teisingai ir sveikai atsikratyti antsvorio, pataria svorio reguliavimo specialistas
- K. Rimdžius – apie naujojo sezono madas
- Horoskopas 09.18-25: geros naujienos siekiantiems karjeros
- Traškūs vištienos gabalėliai

4 stiklainiukai po 0,5 l.

1,7 kg cukinijos arba aguročių (išvalytos ir išskobtais sėklalizdžiais),
200 ml trintų pomidorų,
100 ml aliejaus,
100 g cukraus,
1 a.š. druskos (nubrauktas),
50 ml acto 9%,
70 g krienų,
50 g česnako.

Kaip gaminti

* Cukinijas supjaustome kubeliais. Česnaką susmulkiname (aš sutarkuoju smulkia trintuve). Visus ingredientus dedame į puodą ir vis pamaišydami verdame apie 30 min., kol cukinijos ima minkštėti. Sudedame į sterilius stiklainiukus ir sandariai užsukame. Laikome šaltai. Skanaus!

P.S. Ką tik išvirtos mišrainės skonis labai patiko. Lauksim žiemos, kad paragauti jau gerai pasimarinavusios. Vietoj trintų pomidorų naudojau savo „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis