Riestainiai - iš išorės traškūs, viduje minkšti

Šiandien namuose išsikepėme riestainių, greičiausiai kitokių nei Kaziuko mugėje pardavinėjami, bet vis tiek labai gardūs, gal net ir per daug.

Skaitomiausi savaitės straipsniai (kai kurie sumušę skaitomumo ir komentarų rekordus!):
- Niekada nenorėjau vaikų ir be jų esu labai laiminga
- Ryžių dieta – išeitis, norint greitai numesti svorio. Receptai!
- Savaitės ikona. E. Ghaoui išmokys visas moteris dažytis
- Milijono vertos gudrybės: kaip „pigiai“ paversti į „prabangiai“?
- Patarimai, kaip priversti orchidėją žydėti dar iki Velykų
- Virtas pyragas - vietoj įprasto „Tinginio“

Taigi naudojau amerikietiško stiliaus „bagels“ gaminimo principą, kai mieliniai riestainiai yra paverdami apie minutę vandenyje, o tada baigiami kepti orkaitėje. Jie būna tokie išsipūtę lyg bandelės su skylute. Mano tikslas buvo riestainis, tai formavau tokius su didele skyle, apibarsčiau visokiomis sėklytėmis - moliūgo, aguonų, sezamų, saulėgražų sėklų mišiniu. Taigi gavosi „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis