Purių blynelių receptas

Purūs ir minkštučiai blyneliai, vieni mano mėgstamiausių! Paprastas bazinis pūstų blynų receptas.

Populiariausi straipsniai:
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Ragana: manęs prašo meilę, pinigus pritraukti, išgydyti nuo įvairių ligų, panaikinti prakeiksmą
- Venera Dvyniuose. Asmeniniame gyvenime - nauji potyriai
- Norite darbe atrodyti elegantiškai ir puošniai? Patarimai, ko turėtumėte vengti
- Paprastas obuolių pyragas

Reikės:

2 kiaušinių;
0,3 puodelio cukraus (puodelis - 236ml);
3 v.š. vanilinio cukraus;
1 puodelio raugintų pasukų;
3 v.š. ištirpinto sviesto;
1,5 puodelio miltų;
1 a.š. kepimo miltelių.

g-blogas.lt nuotr.

Kaip gaminti

* Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome ištirpintą sviestą ir pasukas. Sudedame miltus, kepimo miltelius ir užmaišome tešlą.

* Keptuvę gerai įkaitiname, tada nustatome vidutinę temperatūrą ir kepame blynelius iš abiejų pusių. Kai ant pirmosios pusės ims kilti burbuliukai - blyną apverčiame ir dar kepame kelias minutes.

g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis