Prieskoniai: kurie kam tinka labiausiai

Jei norite, kad patiekalas būtų ypatingas, vien druskos su pipirais tikrai nepakaks. Patariame, kokie populiarūs prieskoniai kuriems patiekalams gardinti tinka labiausiai.

Rozmarinai: kiaulienos ir veršienos kepsniams, maltai mėsai paskaninti.

Salierai: veršienos, jautienos ir avienos ragu, veršių ir jaučių liežuviams paskaninti.

Paprika: kiaulienos, jautienos, žvėrienos ir avienos kepsniams.

Karis: su kokoso drožlėmis, kiaulienos kepsniams, veršienos, avienos ir žvėrienos ragu, su vištiena, ryžiais.

Čiobreliai: veršienos, avienos ir žvėrienos kepsniams

Bazilikai: su žirniais, špinatais, žuvimi, kopūstais, pomidorais.

Imbieras: su virta žuvimi, virta vištiena, tinka kompotams gardinti.

Mairūnai: su pupelėmis, antienos ir kalakutienos kepsniams paskaninti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis