Paprastas obuolių pyragas

Labai greitai paruošiamas, paprastas, bet ne prastas pyragas. Drėgnas ir ne per saldus, vienas mano mėgstamiausių. Produktų jam, ko gero, kiekviena šeimininkė turi namuose, todėl nereikia ruoštis iš anksto.

Populiariausi straipsniai:
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Po skyrybų - nė dienos be banglentės, kalnų ir jogos
- 10 Feng Shui patarimų, kurie gali būti aktualūs ir Jums
- Atsitiktinis seksas vyrų ir moterų akimis
- Tinginys su varške

Jei neturite natūralaus jogurto, puikiai tiks grietinė. Jei norite ne tokio drėgno, o puresnio pyrago, įdėkite keliais šaukštais daugiau miltų.

Reikės:

3 nemažų obuolių;
250 g natūralaus jogurto;
5 v.š. cukraus;
3 nemažų kiaušinių;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
150 ml miltų;
1 a.š. kepimo miltelių.

Kaip gaminti

* Obuolius nulupame, išimame sėklytes ir supjaustome stambiais kubelias.

* Jogurtą išplakame su cukrumi, vanile ir kiaušinias. Įmaišome miltus bei kepimo miltelius, suberiame obuolius.

* Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą skardelę ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, apie pusvalandį. Skanus ir karštas, ir šaltas.

* Aš dar pabarsčiau ant tešlos smulkintų migdolų, buvo ne tik gražu, bet ir skanu!

g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis