Orijus Gasanovas: mane suviliojo neįprastas šokolado skonis

Praėjusią savaitę internete ir socialiniuose tinkluose pasirodė žinutė, kad Lietuvą netrukus pasieks ketvirtoji šokolado rūšis – „Ruby“.

Tai didžiausia pastarojo šimtmečio šokolado industrijos inovacija, kuri visiems šokolado mylėtojams šalia juodo, pieniško ir balto šokolado suteikia ir „Ruby“ šokolado pasirinkimą. Lietuvos įžymybės ir socialinių tinklų žvaigždės tapo vienais pirmųjų, kurie įvertino šią rinkos inovaciją.

Kompanija „Nestle“ pirmoji panaudojo „Ruby“, sukurdama „KitKat“ batonėlį su šiuo šokoladu. Iš „Ruby“ kakavos pupelių pagaminti šokoladiniai batonėliai jau pasiekė ir Lietuvą.

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, išbandžiusi šį šokoladą, tikino, kad yra priklausoma nuo saldumynų, o naujasis „Ruby“ šokoladas taps viena jos silpnybių.

„Aš esu tikra šokolado ir saldumynų maniakė, o jeigu šis šokoladas dar ir rožinis – aš tiesiog privalau jį išbandyti. Galiu pasiūlyti savo mėgstamiausią būdą mėgautis šiuo skanėstu – kartu suplakti šokoladą, pieną ir bananus. Išgausite tiesiog dieviško skonio vasaros kokteilį. Jau dabar nekantrauju jį išbandyti su naujuoju šokoladu, kuris idealiai tiks receptą gardinant braškėmis“, – įspūdžiais dalinosi K. Meschino.

Asmeninio albumo nuotr.

„Kadangi daug keliauju, kelionėse visada siekiu išbandyti ir įvairių šalių siūlomus nepatirtus skonius. Pirmą kartą „Ruby“ šokoladą išvydau visai neseniai vykusio vizito Niujorke metu, jau tada jis patraukė mano akį.

Tačiau šįkart nereikėjo niekur toli keliauti, nes inovacija pasiekė ir Lietuvą.

Šis šokoladas pranoko mano lūkesčius ne tik dėl viliojančios išvaizdos, bet ir neįprasto skonio – švelnus uogų rūgštumas ir subtilus saldumas puikiai dera tarpusavyje“, – komentavo Radijo laidų vedėjas Orijus Gasanovas.

O. Gasanovas teigia, kad šis nėra toks saldus kaip pieniškas šokoladas, jo skonis kur kas lengvesnis bei gaivesnis. Šiam skonio apibūdinimui pritarė ir žymi Lietuvos dainininkė Monika Pundziūtė.

Asmeninio albumo nuotr.

„Jeigu mano santykį su saldumynais būtų galima nustatyti „Facebook“ profilyje, jis būtų – it’s complicated. Tačiau aš vis tiek beprotiškai mėgstu smaližiauti! Tad geriausias manęs papirkimo būdas yra šokoladas. O jeigu dar rožinis, tai jam nėra jokios konkurencijos. “, – įspūdžiais dalinosi atlikėja M. Pundziūtė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis