Obuolių spurgos, kurių nereikia kepti

Šių spurgų nereikia kepti. Be to, jomis gali pasilepinti net ir besilaikančios dietos. Visa paslaptis – jos ne iš miltų, bet iš obuolių.

Išsirinkite didelius, prinokusius obuolius ir supjaustykite juos centimetro storio riekelėmis taip, kad sėklos atsidurtų viduryje. Šaukšteliu ar nedideliu cilindru išgnybkite sėklas. Turi gautis apvalios, tuščiavidurės obuolių rekelės. Spurgų pagrindas jau paruoštas.

Glaistui galima naudoti:

Tištą jogurtą, šokoladinį arba vanilinį pudingą ar žemės riešutų svietą. Svarbiausia jie turi būti itin tiršti.

Papuošimui:

Smulkinti riešutai, džiovinti vaisiai, aguonos, uogos.

Skaitomiausi straipsniai:
Sapnai mus įspėja apie artėjančias ligas
Jei tai darysite, plaukai bus stori ir žvilgantys žymios kirpėjos patarimai
Netradicinis daržininkas: kuo daugiau netvarkos, tuo sveikesnis sodas
Astrologė Rima: kam seksis iki pat rugpjūčio vidurio
Būna ir taip: meilę rado laidojimo biure

Sudėkite obuolių riekeles ant lygios lėkštės. Aptepkite pasirinktais glaistais. Glaisto sluoksnis turėtų būti kuo storesnis. Ir apibarstykite pasirinktais pagardais. Kelioms minutėms lėkštę įdėkite į šaldiklį.

Šios spurgos ne tik skanios ir sveikos, bet ir tiks karštą dieną, kai norisi ko nors gaivaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis