Neįprasto skonio tarkuotų bulvių blynai

Neįprasto skonio tarkuotų bulvių blynai%
„Fotolia“ nuotrauka

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Labai sotūs ir daugelio itin mėgstami blynai. Skanaukite nebūtinai su grietine. Išbandykite natūralų jogurtą. Jį kaip ir grietinę galima gardinti įvairiais prieskoniais, prieskoninėmis žolelėmis.

Reikės:
10 bulvių,
2–3 kiaušinių,
3 šaukštų kefyro arba natūralaus jogurto,
6–7 šaukštų kukurūzų miltų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui,
2 šaukštų grietinės,
prieskoninių žalumynų.

Kaip gaminti
* Nuskustas bulves sutarkuokite. Jeigu masė labai skysta, nusemkite dalį skysčio.
* Suberkite į bulves druską ir miltus. Įmaišykite jogurtą.
* Kiaušinius išplakite ir įmaišykite į bulvių masę.
* Kepkite įkaitintame aliejuje.
* Iškeptus blynus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Saldainiai „Akmenuotas kelias“

Lengvai ir greitai pagaminami saldainiai.

Gurmaniškame vakarėlyje apsilankė retai viešumoje matomi atlikėjai Frankoniai (1)

Žinomi vilniečiai nepraleido unikalios galimybės susitikti su ypatinga viešnia iš Monako – verslininke, filantrope Nathalie Julien, remiančia meno, sporto bei labdaringus renginius.

Žemaičių blynai

Recepto sudėtis labai gera ir patikrinta, todėl drąsiai galite gaminti, be baimės, kad masė kepant subyrės.

Trapieji žagarėliai

Žagarėliai gavosi trapūs ir tirpstantys burnoje. Tešla labai lengvai minkėsi ir kočiojosi, nelipo prie rankų. Tikriausiai gerai atitaikiau produktų proporcijas.

Tiesiog burnoje tirpstantis varškės apkepas su razinomis

Esu išbandžius įvairiausių varškės apkepo receptų, kol eksperimentuodama galiausiai atradau tą patį pačiausią savo skoniui. Minkštas, purus - tiesiog tirpstantis burnoje.

Greita ir labai skanu – grikių kotletai

Prisiminiau labai seniai bekeptus grikių kotletus. O Jūs mėgstate grikius? Jei taip, – receptas žemiau.

Obuolių pyragas su razinomis ir migdolais

Turiu išsisaugojusi kelis dar nė karto nebandytus obuolių pyragų receptus.

Skanusis plokštainis „Magdė“ (5)

Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.

Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis

Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.

Kitokie traškūs bulviniai blynai (4)

Dviejų tarkių bulviniai blynai.