Naminis tepamas sūrelis

 (1)
Mano šeimai labai patinka tepami sūreliai. Radusi internete receptą pagaminau naminio - labai skanu!
© Fotolia nuotr.

Atsisiųskite mobiliąją programėlę

Reikės:

250 g varškės
2 v.š. grietinės
1 kiaušinio
0,5 a.š. druskos
sodos ant peilio galo

Gaminame

* Sūreliui tinka įvairūs priedai – grybai, paprika, kumpis. Aš dėjau apkepintus grybus su svogūnais ir petražolės.

* Visus produktus (išskyrus priedus) maišome blenderiu, ir statome į puodą su vandeniu. Maišydami kaitiname 10-15 minučių. Kaitindami dar kartą maišome blenderiu.

* Likus porai min. iki kaitinimo pabaigos sudedame grybus. Supilame sūrelį į formą, atvėsiname ir dedame į šaldytuvą. Suvartoti per 10 dienų. Skanaus!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Virtuvė

Saldainiai „Akmenuotas kelias“

Lengvai ir greitai pagaminami saldainiai.

Gurmaniškame vakarėlyje apsilankė retai viešumoje matomi atlikėjai Frankoniai (1)

Žinomi vilniečiai nepraleido unikalios galimybės susitikti su ypatinga viešnia iš Monako – verslininke, filantrope Nathalie Julien, remiančia meno, sporto bei labdaringus renginius.

Tiesiog burnoje tirpstantis varškės apkepas su razinomis

Esu išbandžius įvairiausių varškės apkepo receptų, kol eksperimentuodama galiausiai atradau tą patį pačiausią savo skoniui. Minkštas, purus - tiesiog tirpstantis burnoje.

Greita ir labai skanu – grikių kotletai

Prisiminiau labai seniai bekeptus grikių kotletus. O Jūs mėgstate grikius? Jei taip, – receptas žemiau.

Obuolių pyragas su razinomis ir migdolais

Turiu išsisaugojusi kelis dar nė karto nebandytus obuolių pyragų receptus.

Skanusis plokštainis „Magdė“ (5)

Senovinis trapios tešlos plokštainis-pyragas „Magdė“, perteptas marmeladu, cinamonu ir kakaviniu kremu su želatina.

Ryžių salotos su daržovėmis ir kepenėlėmis

Daugelis kepenėles troškina su grietinėle, bet iš jų galima puikiai pagaminti skanias salotas. Būtinai išbandykite.

Kitokie traškūs bulviniai blynai (4)

Dviejų tarkių bulviniai blynai.

A. Užkalnis: koks yra pagrindinis gero restorano uždavinys (2)

Andrius Užkalnis išduoda, kodėl į vienus restoranus žmonės grįžta, o į kitus – ne.

Sūrio sriuba su pievagrybiais (1)

Tai išties viena skaniausių sriubų.